Drame. 5 vedete din România care şi-au pierdut părinţii

Dana Rogoz şi Gică Popescu trec prin momente grele, fiind nevoiţi să-şi conducă pe ultimul drum persoane dragi. Nu sunt însă singurele vedete care şi-au luat la revedere de la părinţi în ultimii ani.

Dana Rogoz

La doar câteva luni după ce a devenit mamă, Dana Rogoz trece prin clipe grele. Tatăl ei, colonel în rezervă, a încetat din viaţă la vârsta de 60 de ani şi a fost înmormântat ieri, 13 mai. Ion Alexandru Rogoz suferea de leucemie şi a fost internat la Spitalul Fundeni. Vedeta şi-a anunţat cititorii de pe blog că nu va mai scrie în perioada care urmează, fără să precizeze motivul. "Vă rog să mă iertaţi pentru lipsa de activitate din ultima vreme de pe blog şi să mă înţelegeţi pentru perioada următoare, când, din motive personale, voi fi mai puţin prezentă", a scris Dana.

Părinţii Danei Rogoz au divorţat pe când vedeta era un copil, înainte să devină cunoscută în emisiunea "Abdracadabra". Dana a rămas cu mama ei, trăindu-şi copilăria într-un apartament din Drumul Taberei.

Gică Popescu

Necazurile nu par să se mai sfârşească pentru fostul căpitan al naţionalei. La două luni după ce a fost arestat în Dosarul Transferurilor, Gică Popescu se confruntă cu o tragedie. Tatăl său a decedat luni noapte, în urma unui infarct.

Constantin Popescu, 71 de ani, se confrunta cu grave probleme de sănătate, care s-au agravat după arestarea fiului său. Tatăl fostului fobalist se afla acasă, în Calafat, când i s-a făcut rău, iar medicii sosiţi la faţa locului nu au putut face nimic pentru a-l salva. Gică Popescu a primit vestea morţii părintelui său în închisoare şi a făcut imediat o solicitare de eliberare pentru a ajunge la înmormântare.

În ultima perioadă, Constantin Popescu făcea demersuri pentru a-şi scoate fiul din închisoare.

Şerban Huidu

Mama fostului cârcotaş, Daniela Sabina Ghencea, s-a stins din viaţă în vara anului trecut, la 58 de ani, după o luptă de cinci ani cu cancerul.

Cei doi fii ai femeii, Şerban şi Vlad, şi-au internat mama într-o clinică din Viena, unde, în urma unui tratament cu citostatice, reuşise să ţină boala sub control. În ultimul an, aceasta revenise la locul de muncă, la Institutul Naţional de Cercetare şi Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare din Bucureşti, însă, în urmă cu o lună, boala a recidivat.

Părinţii lui Şerban Huidu au divorţat în 1991, iar Florin Huidu s-a recăsătorit în urmă cu câţiva ani cu Mirela Bianca.

Monica Gabor

Veronia Bulai, mama surorilor Monica şi Ramona Gabor, a murit pe 22 august 2013, în timp ce se afla într-o excursie la peştera Polovragi, din judeţul Gorj. Femeia în vârstă de 54 de ani a fost lovită de o bucată de stâncă. Veronica Bulai s-a oprit să facă poze alături de alţi turişti, când un bolovan de aproximativ şapte kilograme, desprins din peretele Cheilor Olteţului, i-a strivit pur şi simplu capul.

Gabriela Cristea

Didina Cristea a murit în 2010, la 57 de ani, după trei intervenţii chirurgicale dificile împotriva pancreatitei. Fiica ei, Gabriela Cristea, a refuzat să o viziteze la spital şi nu a fost prezentă nici la înmormântare.

Gabriela Cristea prezenta în direct reality-show-ul "Noră pentru mama", la Kanal D, când mama ei a decedat.