Dosar Eva: 10 bărbaţi arătoşi despre care se va vorbi în 2012

29 Ianuarie 2012
Sunt puţini tipi celebri în România care arată bine şi care se remarcă în fiecare an prin ceea ce fac şi nu neapărat prin scandaluri sau prin femei cucerite. Unii o mai dau în bară şi câteodată fac deliciul tabloidelor, dar în afară de asta, dacă "îi scuturi" bine, mai rămâne ceva din ei: talent, notorietate, valoare, experienţă şi plăcerea de a continua ceea ce fac. Toate acestea îi propulsează printre cei 10 bărbaţi celebri, frumoşi şi doriţi care se vor remarca şi în 2012. Sunt sexy, sunt buni, sunt în prim-plan!

1. Cristian Chivu decide dacă rămâne la Milano

Contractul său cu Inter Milano se apropie de sfârşit şi trebuie să ia o decizie importantă pentru cariera sa, dar şi pentru viitorul familiei. Fundaşul în vârstă de 31 de ani nu se mai numără printre titulari, iar la renegocierea contractului, Inter i-ar fi oferit doar 50% din salariul actual, 5 milioane de euro pe an. În plus, clubul italian vrea să scape de jucătorii mai în vârstă, pentru a-şi primeni lotul cu tineri de perspectivă.
S-a vorbit în presă despre o întoarcere la Amsterdam, un oraş frumos, în care familia Chivu s-ar simţi bine, dar şi despre posibile transferuri în Spania, la Real Madrid sau în Anglia, la Liverpool.
Totuşi, Adelina şi Cristi se simt bine la Milano şi când ai doi copii mici nu prea îţi vine s-o iei de la zero în altă parte, oricât de mari ar fi tentaţiile. În plus, Cristi a câştigat o mulţime de trofee şi e foarte ataşat de acest club. Sunt şanse mari ca el să rămână la Milano, mai ales că "mentorul" său, Jose Mourinho, cel care l-a înţeles şi l-a susţinut cel mai mult, a anunţat că în vară pleacă de la Real.

2. Ştefan Bănică: concerte pentru femei

După succesul înregistrat anul trecut cu spectacolul unplugged "Te iubesc, femeie!", Ştefan Bănică a ales să sărbătorească femeia şi în acest an, prin două concerte, în care va cânta cele mai frumoase melodii de dragoste pe care le-a lansat de-a lungul carierei. "Sper ca aceste concerte unplugged din luna martie să devină o tradiţie, aşa cum sunt concertele mele de Crăciun", a declarat Ştefan Bănică. E de aşteptat ca spectacolele susţinute de Bănică în primăvară şi în decembrie să se ţină cu casa închisă, urmând reţeta de succes a artistului.

În plus, 2012 va aduce un nou sezon al show-ului "Dansez pentru tine". Ştefan Bănică are o contribuţie însemnată la ratingul ridicat al emisiunii difuzate de Pro TV.

3. Dan Bălan scoate un album în Rusia

Fostul component al trupei O-Zone renunţă, pentru o perioadă, la piaţa muzicală americană, şi se orientează, în 2012, spre Rusia. "Voi lăsa pentru o perioadă America pentru Europa. Vreau să mă axez mai mult pe piaţa muzicală de aici. Voi face şi o piesă în limba română. În carieră sunt diferite etape. Nu zic că România reprezintă în acest moment o etapă mai joasă, dar acum m-am orientat mai mult pe piaţa din Rusia şi, fiind vorbitor de limba rusă, am fost primit foarte bine acolo. Am crescut în cultura filmelor ruseşti şi iniţial a fost un experiment, dar merge foarte bine şi voi continua aşa”, a declarat artistul.
Desemnat artistul anului în 2011 la Gala Superlativelor VIP, desfăşurată pe 16 ianuarie, Dan Bălan pregăteşte o nouă invazie a topurilor muzicale şi a playlist-urilor posturilor de radio. Noul album va conţine piese dance şi pop, interpretate în trei limbi: română, engleză şi rusă.
În noiembrie 2010, Dan Bălan a lansat single-ul în limba rusă "Lepestkami Slez" ("Petals of Tears") ft Vera Brezhneva, iar in toamna lui 2011 a scos videoclipul "Da Utra" ("Doar până dimineaţă").

4. Adrian Mutu, pe picior de plecare

Un an decisiv pentru fotbalistul român, pentru că sunt şanse mici ca el să mai joace din toamnă la Cesena. Micuţa echipă la care evoluează Adrian luptă, însă, cu greu pentru evitarea retrogradării. Dacă Mutu joacă bine, el va fi "pescuit"de un club mai bine cotat şi va primi o ofertă tentantă. Dacă lucrurile merg prost, starul român îşi va face oricum bagajul, pentru că un club care retrogradează nu-i mai poate salariul de 1,8 milioane de euro pe an, iar Mutu vrea să joace doar în liga celor mai puternici fotbalişti. Viitoarea sa destinaţie depinde şi de soţia lui, Consuelo, care îşi doreşte să rămână în Italia.
În acest an, Mutu poate depăşi recordul de goluri marcate pentru naţională, deţinut de Hagi, cu 35 de reuşite. Mutu are 32, dar s-a ţinut de scandaluri, iar Piţurcă nu l-a mai convocat. Şi a promis că-l va convinge pe Chivu să revină la naţională, dar asta e mai greu. Chiar imposibil.

5. Ştefan Stan va lansa primul său album

Lucrurile merg bine pentru învingătorul de la "Vocea României", iar Ştefan Stan (34 de ani), ajutat de imaginea sa, de voce şi de forţa trustului Pro, dar şi de conexiunile lui Smiley şi ale amicilor săi, e pe drumul cel bun în clădirea unei cariere muzicale.
În această lună, el a lansat un single, "You Give Me Love", în colaborare cu Alex Velea, la care cei doi au început să lucreze imediat după finala de la "Vocea României". "Majoritatea pieselor de pe albumul lui Ştefan Stan le voi lucra împreună cu echipa mea de la HaHaHa Production. O să fie o combinaţie frumoasă de genuri muzicale, cum nu s-a mai făcut până acum în România", a promis Smiley.

6. Vladimir Drăghia îşi caută aleasa la "Burlacul"

Actorul din "Narcisa sălbatică" şi-a câştigat admiraţia multor femei, datorită rolurilor provocatoare pe care le-a avut până acum în filme, dar şi prin declaraţiile pe care le-a dat în presă. El a negat recent o presupusă relaţie cu Ilinca Vandici, dând de înţeles că fosta iubită a lui Ciprian Marica nu se califică pentru standardele sale în materie de femei.
În acest an, Vladimir va fi protagonistul celei de-a treia ediţii a show-ului "Burlacul", de la Antena 1, şi va avea de unde alege. "Nu sunt milionar în euro, dar mă simt bogat. Aduc în emisiune un zâmbet sincer. O personalitate frumoasă, un mers apăsat şi hotărât. Nu sunt un romantic clasic. Îmi exprim dragostea, afecţiunea, prin gesturi mici. Dezvolt cu persoana de lângă mine un limbaj numai de noi înţeles şi îi transmit involuntar ceea ce simt. O pretendentă mă poate cuceri cu o privire, cu un cuvânt cu un gest mic", s-a destăinuit el în "Evenimentul zilei".
În mod cert, în 2012 Vladimir Drăghia se va uita după femei, iar femeile vor fi cu ochii pe frumuşelul actor, în vârstă de 25 de ani.

7. Smiley are grijă de oamenii lui de la "Vocea României"

Cântăreţul a încheiat anul trecut muncind serios la show-ul "Vocea României". Rămâne de văzut dacă artistul va mai fi antrenor şi în următoarea ediţie, dar oricum el va putea fi urmărit în noul sezon al emisiunii "Românii au talent", unde e coprezentator.
Smiley a anunţat că proiectele sale muzicale îl includ şi pe Ștefan Stan, omul pe care a pariat la "Vocea României", dar nu se vor restrânge doar la acesta. Smiley vrea să se ocupe şi de carierele celorlalţi concurenţi din echipa sa de la "Vocea României" şi deja a început să lucreze la nişte piese pentru ei. "Împreună cu toată echipa de la HaHaHa Production am început să lucrez pentru pentru Cătălin Dobre, am avut piesa pe care a cântat-o în seara aceasta, o să lucrez cu Anthony Icuagu, Marcel Lovin. Am multe planuri. Vreau să le pregătesc viitoarea carieră pentru că am încredere în echipa mea. Oamenii aştia au ceva de spus, nu sunt doar nişte voci, sunt nişte personaje. Toţi concurenţii din finală sunt nişte voci extraordinare. Îi iubesc pe toţi, vreau să lucrez cu ei", a declarat artistul.

8. Pepe vrea să fie tată până la sfârşitul anului

După divorţul cu scandal de Oana Zăvoranu, Pepe a devenit unul dintre cei mai râvniţi burlaci celebri, iar în viaţa lui a intrat o tânără de 20 de ani, după care e topit: Raluca Pastramă. Aşa că el îndrăzneşte să-şi facă planuri serioase pentru 2012: "Îmi place de Raluca şi am descoperit că este exact aşa cum îmi doresc să fie o femeie, adică o fată foarte modestă, cuminte, care nu vrea să devină vedetă. Mă lasă să mă văd şi cu alte persoane de sex feminin, nu este geloasă, este extrem de îngăduitoare şi mă înţelege ca artist. Eu ştiu familia Ralucăi de şapte ani, sunt bun prieten cu fratele acesteia, aşa am ajuns să ne şi ştim mai bine, doar că Raluca era un copil când am cunoscut-o prima dată, iar acum am descoperit că a crescut şi este o femeie foarte frumoasă. Vreau un copil până la sfârşitul anului acesta, iar Raluca este femeia cea mai potrivită cu care să-l am", a declarat Pepe în emisiunea "Conferinţa de presă", de la Antena 2.
Cântăreţul a declarat că şi-a dorit enorm un copil cu Oana Zăvoranu. "Dar nu puteam să-l fac singur", a  explicat el, susţinând că Oana a refuzat mereu să-i împlinească visul de a deveni tată.

9. Lucian Bute: pe urmele adversarilor tari

Pugilistul gălăţean a câştigat admiraţia femeilor prin felul său simplu şi onest de a fi. În ciuda victoriilor spectaculoase care l-au propulsat în atenţia presei din întreaga lume, Lucian Bute nu şi-a pierdut modestia şi a rămas neschimbat.
2012 este anul de cumpănă pentru Bute. Nu că ceilalţi n-au fost decisivi, dar acum toată lumea aşteaptă confirmarea succesului său. Încă mai există voci care susţin că el boxează la o categorie prea mică şi că adversarii pe care i-a învins nu erau puternici.
Anul acesta, însă, adversarii se cam duc la colţ şi refuză să aibă de-a face cu Bute în ring. Unii zic că nu-l vor pe Bute fiindcă e sub nivelul lor, alţii sunt convinşi că Bute i-a speriat. Totuşi, managerul sportivului român a anunţat că a stabilit două meciuri cu britanicul Carl Froch. Primul ar urma să se dispute pe 14 aprilie, în Canada, iar revanşa ar avea loc pe 4 august, în Anglia.

10. Alex Velea scoate un album şi o colecţie de haine

Pe lângă concertele şi apariţia unor single-uri, precum "You Give Me Love", lansat în colaborare cu Ştefan Stan,  Alex promite că va lansa un album la care lucrează încă din 2008 şi pe care l-a tot amânat din motive care ţin de casa de discuri. El a  declarat pentru site-ul urban.ro că acest material va fi mai degrabă un Best Of care va include piesele de succes, precum "Secret", "Doar ea", "Don’t say it’s over", "One Shot" şi "Whisper", dar şi "nişte piese care au bubuit pe online". "<<Mi-e dor de tine>> e cu milioanele de viewuri pe YouTube – chiar a scăpat pe net, nu ştim cum,  însă a scăpat, noi nu facem din astea, nu testam aşa."
Velea a declarat că va reedita această piesă şi îi va lansa şi un videoclip: "Da, o să fie povestea vieţii mele, cu ce se întâmplă cu mine, cu tot ce reprezint eu.". În plus, el plănuieşte să lanseze şi o linie vestimentară pe stilul său, însă nu a dat detalii despre acest proiect.