Divorţul dintre Oana şi Viorel Lis. Motivele neştiute ale despărţirii

Oana Lis (33 de ani) s-a decis să divorţeze de Viorel Lis (68 de ani) şi a depus, vineri, actele pentru a deveni o femeie liberă.

Soţia fostului primar al Capitalei a luat această decizie deoarece ea ar fi înşelată de Viorel Lis. Mai mult, Oana îşi acuză soţul că se uită toată ziua după femei şi că acesta îşi doreşte să facă sex în trei. „Sunt de la 19 ani cu el. Mi-a zis fosta lui nevastă că este gagicar. Când eram la începutul relaţiei, el se mai întâlnea şi cu alte fete. El îmi făcea şi glume cică să facem sex în trei. El când merge pe stradă mereu se uită după femei, eu nu-mi permit să mă uit după bărbaţi“, a spus, vizibil deranjată, soţia lui Viorel Lis.

Cu toate că se cunosc de 15 ani, de pe vremea când Viorel Lis era căsătorit şi ocupa funcţia de primar al Capitalei, cei doi soţi se pare că nu mai au nimic în comun acum.

Pe lângă faptul că se simte înşelată, se pare că Oana vrea să divorţeze şi din pricina faptului că Viorel Lis nu mai face sex cu ea.

Aceste două motive sunt însă de suprafaţă, deoarece adevăratele motive pentru care Oana Lis vrea să divorţeze sunt reprezentate de faptul că soţul ei nu mai are bani şi nu îi oferă libertatea pe care o doreşte, ba mai mult, îi interzice anumite lucruri.

După cum declara chiar Oana în trecut, ea ar dori să iasă de mai multe ori în oraş şi vrea să-şi pună silicoane, însă Viorel Lis nu este de acord cu aceste lucruri. „Dar ce sunt eu, proasta lui? Am fost aproape de el şi când a fost bine şi când a fost rău.
Nu mă mai duce la restaurant, eu tot timpul ies singură“
, spunea soţia fostului edil.

Mai mult de atât, Viorel Lis chiar a ameninţat-o în direct la TV pe Oana că va fi bătută dacă îşi pune silicoane. „Să vezi ce cafteală iei acasă! Suntem împreună şi luăm decizii de comun acord. Îţi vei pune silicoane când sânii tăi vor atinge pământul“, i-a transmis Viorel Lis soţiei lui.

Oana Lis nu este mulţumită de tratamentul la care este supusă de soţul ei, iar diferenţa de vârstă şi faptul că Viorel Lis nu mai dispune de lichidităţi şi-au pus amprenta asupra relaţiei. Avocatul Oanei chiar a precizat că, în urma divorţului, actuala soţie a lui Viorel Lis doreşte să primească despăgubiri băneşti.

„Doamna Lis îşi acuză soţul de relaţii extraconjugale, iar, dacă judecătorul va decide că vina îi aparţine exclusiv lui Viorel Lis, ea intenţionează să îl oblige pe fostul soţ la plata unor despăgubiri, pe baza Codului Civil aflat acum în vigoare.
Articolul 388 din Codul Civil prevede ca soţul reclamat să ceară de la soţul vinovat despăgubiri. Asta numai dacă se desface căsătoria din culpa exclusivă a pârâtului. Am specificat, dar nu am stabilit încă un cuantum, dar despăgubirile vor fi, cu siguranţă, băneşti“
, a spus avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Cu toate că Viorel Lis se plânge că nu are de unde să-i plătească despăgubiri Oanei, deoarece trăieşte din pensie şi din indemnizaţia de revoluţionar, el încasează lunar peste 2.000 de euro din chiria unei case din Tunari. Mai mult, fostul primar al Capitalei mai deţine o moară şi două bălţi lângă Urziceni, o casă la ţară şi patru hectare de teren arabi.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

3 Octombrie 2012