Despărțirile anului la care nu se aștepta nimeni. Relațiile acestor vedete păreau perfecte!

13 Septembrie 2023

Până și cele mai frumoase povești de dragoste de la Hollywood se termină.

 

Unele se încheie destul de urât și brusc, în ciuda faptului că păreau perfecte. Altele se transformă în relații de prietenie, dar mai există și categoria celor despre care nu aflăm prea multe detalii intime.

 

Iată 5 despărțiri fulgerătoare ale vedetelor în 2023:

Joe Jonas și Sophie Turner

Joe Jonas, în vârstă de 34 de ani, și Sophie Turner, în vârstă de 27 de ani, au decis să se despartă după 7 ani de relație și 4 de căsnicie.

Joe Jonas a depus deja cererea de divorț, unde se menționează că "mariajul dintre părți este iremediabil destrămat".

Cei doi au două fiice, pentru care se solicită custodie comună, dar și un acord prenupțial care urmează a fi aplicat.

Cântărețul de la Jonas Brothers și actrița din Game of Thrones au confirmat separarea printr-un mesaj identic pe conturile lor de Instagram:

"După patru ani minunaţi de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă. Există multe naraţiuni speculative cu privire la motive, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie unită şi sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorinţele noastre de intimitate pentru noi şi pentru copiii noştri".

Sofia Vergara şi Joe Manganiello

S-au cunoscut în 2014 şi s-au logodit în Hawaii după doar şase luni de relaţie. Dacă pentru Joe Manganiello aceasta a fost prima căsătorie, pentru actriţa din Modern Family a fost a doua, după un alt mariaj eşuat cu Joe Gonzalez.

Cei doi s-au despărțit după șapte ani de căsnicie, iar surse citate de către jurnaliștii de la Daily Mail susțin că separarea a venit în timp.

"Am luat decizia dificilă de a divorța. Ca doi oameni care se iubesc și au grijă unul de altul foarte mult, cerem politicos să ne fie respectată intimitatea în acest moment, în timp ce navigăm în această nouă fază a vieții noastre",
a declarat cuplul, într-o declarație pentru Page Six.

Ricky Martin și Jwan Yosef

Ricky Martin și Jwan Yosef divorțează după șase ani împreună. El are doi copii cu soțul său.

"Am decis să punem capăt căsniciei noastre cu dragoste, respect și demnitate pentru copiii noștri și onorând ceea ce am trăit ca și cuplu în toți acești ani minunați", au declarat cei doi pentru People într-o declarație comună pe 6 iulie. 


Ricky Martin, în vârstă de 51 de ani, solicită custodia comună a celor doi copii, Renn, în vârstă de 3 ani, și Lucia, în vârstă de 4 ani, pe care îi are cu artistul siriano-suedez, în vârstă de 38 de ani.

Potrivit presei, Ricky a invocat, ca motiv de divorț, „diferențe ireconciliabile”.
 
El îi va plăti lui Jwan o pensie de întreținere. În ceea ce privește împărțirea bunurilor, aceasta nu a fost, încă, stabilită.

Shannen Doherty și Kurt Iswarienko

Actrița Shannen Doherty și soțul ei, Kurt Iswarienko, au decis să meargă pe drumuri separate, după 11 ani de căsătorie.

"Divorțul este ultimul lucru pe care Shannen și l-a dorit. Din păcate, ea a simțit că nu i-a mai rămas altă opțiune.", a declarat reprezentantul lui Doherty pentru People.

Doherty și Iswarienko s-au căsătorit în octombrie 2011 și păreau un cuplu extrem de puternic, ținând cont de marea încercare prin care trecea Doherty, lupta împotriva cancerului.

Actrița mai trecuse deja prin două căsătorii eșuate. Cu un an înainte de nunta ei cu Iswarienko, Doherty a declarat că își ia în serios a treia căsătorie.

"Căsătoria este un angajament atât de uriaș, încât nu este ceva în care aș mai intra vreodată cu ușurință. Mi-am învățat lecția"
, a spus ea atunci. 

Reese Witherspoon și Jim Toth

Căsătoriți din 2011, Reese Witherspoon și soțul ei, Jim Toth, au decis să meargă pe drumuri separate când nimeni nu se aștepta la asta.

Actrița Reese Witherspoon a depus actele de divorț de soțul ei, Jim Toth, în luna aprilie 2023, după 12 ani de căsnicie.

Cei doi au făcut anunțul pe Instagram:

"Avem câteva vești personale de împărtășit… Cu multă grijă și considerație am luat decizia dificilă de a divorța”, se arată în declarație. „Ne-am bucurat de atât de mulți ani minunați împreună și mergem mai departe cu dragoste profundă, bunătate și respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună.

Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru și întreaga noastră familie în timp ce parcurgem acest următor capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată ușoare și sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment."