Despărţirile anului 2013. Iată cine nu mai formează un cuplu!

26 Decembrie 2013
Anul 2013 pare a fi anul despărţirilor în showbizul autohton. Încă din primele zile ale anului au apărut ştiri despre despărţiri, precum divorţul Andreei Marin de Ştefan Bănică.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică, divorţul anului

Dacă nunta anului a fost cea a Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav, divorţul anului a fost cel dintre Andreea Marin şi Ştefan Bănică. Despărţirea celor doi a fost anunţată chiar în primele zile ale lui 2013, înainte ca foştii soţi să plece împreună într-o ultimă vacanţă, în Dubai. De la pronunţarea divorţului şi până astăzi cei doi şi-au refăcut vieţile, Ştefan Bănică iubindu-se cu Lavinia Pârva, în timp ce Andreea Marin trăieşte alături de turcul Tuncay.

Andreea Mantea nu are noroc în dragoste

Andreea Mantea a avut mai multe relaţii in acest an, însă niciuna nu a fost cu noroc pentru frumoasa brunetă. Fosta vedetă de la Kanal D s-a iubit cu Ştefan Stan, însă cei doi se despărţeau şi se împăcau mai ceva ca Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu. Până la urmă, cei doi şi-au spus definitiv „Adio“, iar Andreea Mantea a fost fotografiată în compania lui Bădălău. Din păcate pentru ea, nici această relaţie nu a durat prea mult, în urmă cu doar câteva săptămâni tabloidele anunţând că cei doi nu mai formează un cuplu.

Mădălina Ghenea a rămas fără Gerard Butler

Celebrul actor Gerard Butler este unul dintre deloc puţinii bărbaţi celebri care au trecut prin patul Mădăline Ghenea. Însă, de această dată, toată lumea credea că Mădălina se va căsători cu Gerard. Din păcate, cei doi s-au despărţit după 10 luni de relaţie, informaţie confirmată chiar de actor.

Crina Abdrudan l-a părăsit pe Gabi Popescu

Fostul fotbalist Gabi Popescu şi vedeta de la Antena 1 s-au iubit timp de cinci ani, însă în toamna acestui an relaţia lor s-a destrămat. Potrivit tabloidelor, de vină ar fi Gabi Popescu, care nu a fost un bărbat fidel, motiv pentru care Crina Abdrudan l-a părăsit pe acesta.

Andreea Raicu şi Horia Tecău nu mai sunt un cuplu

Deşi a avut relaţii care păreau că vor dura o veşnicie, Andreea Raicu are numai ghinion în dragoste. Vedeta a format un cuplu cu celebrităţi precum Cristi Chivu şi Tudor Chirilă, însă toate relaţiile ei s-au încheiat brusc. Cea mai recentă relaţie, cea cu Horia Tecău, s-a terminat în toamna acestui an, când celebrul cuplu urma să împlinească un an.

Antonia a rămas fără soţ, dar şi fără fetiţă

Poate cea mai mediatizată relaţie a anului acesta a fost cea dintre Alex Velea şi Antonia. Din cauza acesteia, cântăreaţa s-a despărţit de soţul ei, Vincenzo, care i-a promis Antoniei că fetiţa lor va rămâne la el, deoarece nu vrea ca aceasta să fie crescută de Alex Velea.

Alex Velea s-a despărţit de soţie

Ţinând cont că Antonia era doar amanta lui, el fiind căsătorit, putem spune despre Alex Velea că a jucat, şi încă joacă, la două capete. În timp ce îi promitea soţiei că nu are nicio relaţie cu Antonie, el se jura şi în faţa cântăreţei că va divorţa. Tabloidele au scris că Velea şi Ana, soţia lui, s-au despărţit, însă au fost surprinşi în continuare de paparazzi în timp ce se plimbau prin oraş.

Gina Pistol, părăsită de Turcu jr.

Cu toate că este una dintre cele mai frumoase femei din România, Gina Pistol nu este împlinită din punct de vedere sentimental. Vedeta a avut mai multe relaţii, însă toate s-au terminat brusc. Cea mai recentă, cea cu Marius Turcu, fiul fostului acţionar dinamovist Vasile Turcu, s-a terminat în toamna acestui an.