Dansez pentru tine: 5 momente senzaţionale ale sezonului 11

Vineri, 27 mai, a fost finala celei de-a 11-a ediţii a emisiunii Dansez pentru tine. Câştigătorii acestui sezon sunt Corina Bud şi Edy Vasile, tânărul care vrea să îşi ajute familia numeroasă, dar şi fratele mai mic care are nevoie de o operaţie plastică de refacere a pielii.
 

De-a lungul acestui sezon, momentele inedite s-au ţinut lanţ, două dintre ele având loc chiar în marea finală. Iată 5 momente senzaţionale de la Dansez pentru tine.

Laura Cosoi, Adriela Morar şi Gina Pistol - dans în lanţuri

Cele trei dive au dansat împreună, legate în lanţuri, lăsându-i pe cei prezenţi fără cuvinte.

Roxana Ionescu, cu un sân pe afară

Emisiunea de vineri, 6 mai, a avut nu unul, ci două vedete care şi-au expus în mod accidental sânii. În timpul dansului mambo, sutienul Roxanei Ionescu, cunoscută în trecut sub denumirea de "Mama natură", a alunecat, iar acesteia i s-a văzut sânul drept. Roxana şi partenerul său, Ştefan Rebeja, au primit trei de 9,5 şi un 8,5, în ciuda micului incident.

Corina Bud

Corina Bud a avut parte de un eveniment asemănător. În timpul numărului de salsa, cântăreaţa, ajutată de Edy Vasile, şi-a transformat rochia dintr-una neagră într-una colorată, moment în care i s-a văzut un sân.

Dans cu tentă sexuală

Roxana Ionescu şi Ştefan Rebeja au stârnit comentarii din partea juriului după unul dintre dansurile pe care le-au prezentat în ediţia de vinerea trecuta a emisiunii.
Roxana şi Ştefan au dansat pe musicalul "Bărbaţii în izmene" şi au recreat câteva dintre secvenţele din film, care însă nu prea au fost pe placul juriului.
Cei doi concurenţi au avut în timpul dansului câteva scene cu tentă sexuală. Roxana avea o "centură de castitate" pe care unul dintre personajele din musical a încercat să o deschidă cu un picamer. De asemenea, a fost sugerată o întâlnire intimă între Roxana şi Ştefan, în spatele unui paravan.

Mihai Petre şi soţia sa, Elwira, dans în finală

După ce a criticat aproape de fiecare dată pe concurenţii de la "Dansez pentru ţine", exigentul Mihai Petre a arătat în marea finală ce înseamnă un dans executat impecabil.