Daniela Gyorfi: 10 detalii pe care nu le ştiai despre ea

18 Februarie 2011
Este una dintre cele mai longevive artiste din România, cu o carieră de peste 20 de ani. A fost printre primele vedete autohtone care a avut curajul să se promoveze prin nuditate, nu i-a fost teamă să-şi folosească sex-appeal-ul pentru a prinde primele pagini ale ziarelor, a trecut cu uşurinţă de la muzica uşoară la manele, a pozat în Playboy într-o perioadă când nuditatea era acceptată cu greu în România, şi este una dintre primele persoane publice care şi-a pus implanturi mamare.

Viaţa artistei a fost "tocată" în cele mai mici detalii de ziarişti, însă există detalii mai puţin cunoscute de opinia publică. Zilele acestea se află, din nou, pe prima pagină a ziarelor pentru că, în sfârşit, visul ei cel mai important s-a realizat... a devenit mămică.

Mămica Mariei

Daniela Gyorfi a născut miercuri, 16 februarie, copilul pe care îl aşteaptă de foarte mult timp. Micuţa, care a cântărit la naştere 2640 grame, se numeşte Maria Gyorfi Tal şi a primit nota 10 din partea medicilor. "Azi e cea mai fericită zi din viaţa mea pentru că îmi ţin în braţe fetiţa pe care mi-am dorit-o atât de mult! Mă simt bine şi abia aştept să-mi duc copilul acasă, să-şi cunoască bunica!", declara ieri vedeta, la câteva ore după naştere.

A descoperit sarcina întâmplător

Ceea ce trebuia să fie un control medical serios, din cauza unor probleme la ficat, s-a dovedit a fi cel mai important şi fericit control medical din viaţa ei. Daniela Gyorfi a aflat întâmplător că este însărcinată, în timpul unei ecografii la ficat. "Mi s-au descoperit nişte probleme la ficat şi m-am dus la control. Atunci doctoriţa mea mi-a spus că sunt însărcinată", povestea vedeta în urmă cu 7 luni.

A pierdut trei sarcini

Înainte de a rămâne însărcintă cu Maria, sarcină care a fost dusă cu succes până la capăt, artista a trecut prin experienţa a trei avorturi. Acesta este şi motivul pentru care nu a putut să se bucure pe deplin de cele 9 luni minunate prin care a trecut. În permanenţă a stat cu teama că ar putea să se întâmple ceva rău, că ar putea să se repete istoria. "Într-adevăr, sunt însărcinată în două luni. Este însă prea devreme să mă bucur de pe acum, mai ales că am mai pierdut trei sarcini. Abia după luna a patra mă pot pronunţa. Tocmai de aceea, prefer ca până atunci să fiu mai rezervată în declaraţii", spunea vedeta la începutul sarcinii.

Relaţie zbuciumată cu tatăl copilului ei

Sătulă de aventurile extraconjugale ale iubitului ei, George Tal, Daniela Gyorfi decidea la începutul anului 2009 să pună capăt relaţiei lor, deşi fuseseră pe punctul să se căsătorească de mai multe ori. După aproape 4 luni de zile, cei doi au revenit la sentimente mai bune şi au decis să se împace la... Piatra Neamţ, în Noaptea de Înviere.

Nuntă fără chiloţi

În anul 1998 Daniela Gyorfi se căsătorea cu omul de afaceri Gelu Borş. Nonconformistă prin definiţie, dar şi excentrică până în pânzele albe, artista şi-a dorit să fie o mireasă altfel. Pentru a duce la bun sfârşit acest plan, Gyorfi a decis să renunţe la lenjeria intimă cu mult înainte de noaptea nunţii. Pe scurt, Daniela Gyorfi nu a purtat deloc chiloţi la nunta ei.

Silicoane fără acordul... mamei

Hotărâtă din fire, artista şi-a făcut de cap şi atunci când a venit vorba de operaţia de mărire a bustului. Mama ei, paralizată de mai bine de 25 de ani, nu a ştiut de planurile fiicei sale, fiind pusă în faţa faptului împlinit. "Eu nu am ştiut iniţial că vrea să facă lucrul acesta. Am văzut-o după operaţie când a venit acasă. Mi s-a făcut rău", declara femeia la vremea respectivă.

După Playboy, mare scandal

Daniela Gyorfi este a doua vedetă de la noi care a acceptat propunerea de a poza în Playboy, un pictorial care a provocat un imens scandal media în perioada respectivă. Ceea ce părea să fie un mare succes, s-a dovedit a fi un eşec de proporţii. Daniela Gyorfi s-a declarat profund dezamăgită de lipsa de profesionalism de care a dat dovadă echipa, completând că pozele alese spre publicare au fost mai mult decât nepotrivite, dezavantajându-i total bustul proaspăt retuşat în sala de operaţii.

Lansare în muzică în 1991

Daniela Gyorfi a devenit cunoscută în anul 1991, odată cu participarea la Festivalul de Muzică Uşoară Mamaia. Pentru prestaţia ei de atunci a luat locul II, la secţiunea interpretare.

Moderator TV

Artista a cochetat şi cu televiziunea. Ea a prezentat emisiunea "Manele de TOP", difuzată de OTV, dar a fost curtată şi de postul Acasă TV, primind oferta de a fi distribuită într-unul din telefilmele difuzate în emisiunea Mihaelei Tatu, la vremea respectivă.

A primit oferte de a intra în politică...

... însă, nu a dat curs niciuneia. Consideră că politica este un domeniu în care nu s-ar putea descurca şi preferă să facă ce ştie cel mai bine. "Am primit oferte când cântam în campaniile electorale, dar sincer, eu nu cred că aş putea. În plus, nu cred că aş putea să rabd tot ce se întâmplă acum în politică", explică vedeta.