Dan Diaconescu despre bani si cea mai mare avere a sa, Dona

Dan Diaconescu, „singurul moderator din tara asta care are emisiune de sase ore pe zi, sapte zile din sapte”, asa cum se descrie chiar el, spune ca face totul cu pasiune, chiar daca nu-i mai ramane prea mult timp liber.

Dan Diaconescu, „singurul moderator din tara asta care are emisiune de sase ore pe zi, sapte zile din sapte”, asa cum se descrie chiar el, spune ca face totul cu pasiune, chiar daca nu-i mai ramane prea mult timp liber. Ar vrea sa calatoreasca, de exemplu la Carnavalul de la Rio, si sa petreaca mai mult timp cu Emi si Dona (iubita, respectiv fiica lui).  

„Am patru vacante pe an: de Paste, Craciun, una vara si una iarna. Dona ma cearta, de ce nu o duc si o iau de la gradinita.

E o vorbareata, canta, danseaza, e averea mea, e o minunatie de copil. Abia astept sa implineasca varsta legala pentru munca sa o aduc la OTV sa imi ia locul”, declara el intr-un interviu acordat in exclusivitate revistei Story.

Nici de casatorie, spune Diaconescu, ca nu are timp. “Cine ma mai ia pe mine la varsta asta, nici nu sunt vreun frumos...Cand? Nu am timp!”

„Am avut prima bicicleta la 23 de ani si mi-am luat-o din primul salariu”.

In schimb are foarte multi bani, o cladire in nordul capitalei, masini scumpe si un yacht, iar ultima oferta pentru OTV a fost de 30 de milioane de euro.


A pornit insa de jos, de foarte jos, avand in vedere ca provine dintr-o familie modesta, din Caracal. “Eu am fost un baiat sarac, am avut prima bicicleta la 23 de ani si mi-am luat-o din primul salariu, apoi am avut primii adidasi din al doilea si blugi din al treilea. Cand am constientizat ca am cu ce sa-mi fac toate poftele, a fost un moment de fericire maxima pentru mine, mai ca nu imi venea a crede”, povesteste Dan Diaconescu.

Ultimul moft: „Am fost recent in Hong Kong, mi-am luat bilet la business.
Eu, din Caracal, sa ajung sa dau 3.000 de euro pe un bilet de avion, iti dai seama, cine visa asta vreodata?”


Intreg interviul, mai multe despre averea sa si modul in care ii caracterizeaza pe „colegii” din alte televiziuni, cititi luni, in revista Story.