Cum se strâmbă vedetele când cântă? 10 ipostaze haioase în care au fost surprinse

În paginile revistelor glossy, par fără cusur. Însă paparazzi le surprind în viaţa de zi cu zi şi le arată exact aşa cum sunt.Iată câteva dintre imaginile pe care vedetele le vor şterse de pe internet!

Beyonce

Cântăreaţa a avut o prestaţie plină de energie în cadrul Super Bowl-ului şi a primit numeroase laude pentru profesionalismul de care a dat dovadă pe durata show-ului. Beyonce a apărut într-o ţinută din piele extrem de sexy care a stârnit ropote de aplauze de la cei prezenţi la eveniment. Deşi ţinuta divei a fost impecabilă, paparazzi au reuşit s-o surprindă în ipostaze deloc plăcute pe artistă. Una dintre aceste imagini a stârnit chiar interesul vedetei despre care s-a zvonit că ar fi dispusă să plătească bani grei pentru a fi scoasă de pe internet şi a interzis accesul fotografilor independenţi la viitoarele concerte.

Courtney Love

După anii în care s-a luptat cu dependenţa de droguri şi alcool, nu putem spune că ne surprinde chipul obosit al vedetei pe care-l afişează la concerte.

Lady Gaga

Este cunoscut faptul că Lady Gaga face show-uri incendiare pe scenă, de la costumaţii inedite, la coregrafii energice. Din dorinţa de a face spectacol, vedeta se maimuţăreşte în fel şi chip.

Britney Spears

Britney dă dovadă de mult entuziasm pe scenă. Energia şi costumaţiile sexy pe care le aduce în concerte i-au adus cântăreţei milioane de fani în întreaga lume.

Ke$ha

Artista în vârstă de 26 de ani adoră să şocheze pe scenă prin ţinută, machiaj şi atitudine.

Katy Perry

Peruci colorate, costumaţii inedite şi atmosferă explosivă. Astfel am putea caracteriza spectacolele pe care le oferă artista.

Nicki Minaj

În imaginea de mai sus, Nicki Minaj seamănă mai degrabă cu o vampiroaică decât cu o cântăreaţă, nu-i aşa?

Pink

Nici simpatica Pink nu este perfectă. Şi ea a fost surprinsă în ipostaze deloc favorabile.

Rita Ora

Cântăreaţa pune mult suflet pentru ca spectacolele să iasă perfect, iar acest lucru se vede pe faţa artistei.

Jennifer Lopez

Până şi cele mai mari dive pot fi prinse pe picior greşit. Fotografii au surprins-o pe J. Lo în timpul unui concert, având expresia unei gladiatoare care se pregăteşte de luptă.