Cum se îmbrăcau vedetele înainte să fie cunoscute. Un dezastru!

Poate îţi mai aminteşti de Justin Timberlake din perioada 'N Sync când era total schimbat! Se pare că nici Sandra Bullock nu a fost foarte pricepută în ale modei la începutul carierei.

Moda se schimbă mereu, însă nu poţi să nu te amuzi când te uiţi la unele fotografii ale vedetelor care acum arată impecabil, iar pe vremea când încă nu erau foarte cunoscute aveau cu totul alte gusturi vestimentare.

Unele vestimentaţii pe care le-au ales la începutul carierei lor, chiar dacă erau în trend pe atunci, le dau un aer total diferit şi nu arată deloc ca nişte staruri mari de cinema.

Alegerea vestimentară a Sandrei Bullock care era deja la începutul carierei sale este una total neinspirată pentru un eveniment monden de la Hollywood. Iar Justin Timberlake o fi el un sex-simbol admirat de multe femei acum, însă să nu uităm că şi în perioada 'N Sync a făcut ravagii îmbrăcat cu hainele lălâi şi sacouri neinspirate.


Iată câteva ţinute dezastruoase ale vedetelor înainte să fie cunoscute:

Justin Timberlake

S-a făcut remarcat ca fiind blondul creţ şi simpatic din trupa 'N Sync, care s-a lansat în 1995 şi a adunat milioane de admiratoare din întreaga lume. Dacă alegerile sale vestimentare lăsau mult de dorit în acea perioadă (chiar dacă acesta era trendul pe atunci), acum Justin Timberlake s-a transformat într-un adevărat sex-simbol care arată mereu impecabil. Alături de soţia sa, Jessica Biel, cei doi sunt mereu un exemplu al eleganţei la toate apariţiile de pe covorul roşu.

Jennifer Aniston

A devenit cunoscută întruchipându-o pe simpatica Rachel Green în serialul "Friends", care s-a filmat din 1994 până în 2004. Tot în această perioadă, Jennifer Aniston a fost căsătorită timp de cinci ani de zile cu Brad Pitt, care era deja adorat de milioane de femei din întreaga lume. În perioada de început a carierei sale, Jennifer Aniston nu arăta deloc atât de îngrijită precum este acum, iar ţinutele sale erau mai degrabă modeste şi destul de masculine. În prezent, celebra actriţă care a fost desemnată de revista People ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume în 2016, ne surprinde mereu cu ţinutele sale elegante şi cu mult bun gust.

Actriţa în vârstă de 47 de ani a mărturisit la acordarea acestui premiu că se simte flatată şi că vestea i-a provocat un moment de "încântare adolescentină".

George Clooney

Poate nu ştiai că George Clooney a fost un rebel în tinereţe şi avea părul lung! Nu prea acorda atenţie ţinutelor sale pe vremea aceea, iar acest lucru putem să-l remarcăm din fotografia de mai sus. Nu avea stil, dar l-a dobândit şi acum se numără printre celebrităţile care nu gafează niciodată când vine vorba despre o ţinută impecabilă. La vârsta de 55 de ani, cu o soţie frumoasă alături (s-a căsătorit cu avocata Amal Alamuddin în 2014), George Clooney este un simbol al eleganţei pentru multe femei.

Chiar dacă a debutat în actorie în anul 1978 şi a petrecut peste 10 ani pe platourile anonime ale unor sitcomuri şi filme fără succes, George Clooney s-a  făcut remarcat abia în 1994 când l-a interpretat pe doctorul Doug Ross din serialul de succes ER (Spitalul de urgenţă). Astfel că la 33 de ani devenea un actor cunoscut şi adorat de milioane de femei din întreaga lume.

Halle Berry

Prin 1980, Halle Berry participa la concursuri de frumuseţe şi a câştigat multe premii, însă abia din 1989 a avut curajul să îşi încerce norocul în actorie. Au urmat roluri mai mult sau mai puţin importante pentru cariera sa, iar în 2002 a fost distinsă cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol principal pentru interpretarea sa din filmul ''Monster's Ball''. Chiar dacă gusturile sale s-au schimbat foarte mult în materie de modă, acum frumoasa actriţă care a împlinit luna aceasta 50 de ani are un corp de invidiat şi atrage privirile tuturor bărbaţilor cu apariţiile sale de pe covorul roşu.

David Beckham

Atât el cât şi soţia lui, Victoria Beckham, impresionează prin eleganţa de care dau dovadă la fiecare apariţia de pe covorul roşu. Dar la începuturile carierei sale, David Beckham nu era tocmai pasionat de modă şi nici nu făcea cele mai potrivite alegeri. Dacă ne amintim de Victoria Beckham din perioada Spice Girls, nici ea nu a fost inspirată şi a făcut alegeri vestimentare de care e posibil să nu fie foarte mândră în prezent.

Chiar dacă în trecut se îmbrăca foarte prost, David Beckham şi-a schimbat total stilul şi impresionează prin eleganţa sa. Bineînţeles că o mare amprentă asupra stilului său şi-a pus-o tocmai soţia, Victoria, după ce s-au căsătorit în 1999.

Scarlett Johansson

În 2006 şi în 2013 a fost desemnată de revista Esquire ca fiind cea mai sexy femeie în viaţă. În prezent, frumoasa actriţă este admirată de milioane de bărbaţi pentru formele sale voluptoase şi este catalogată drept una dintre cele mai stilate actriţe de la Hollywood. Însă, în trecut Scarlett Johansson a avut scăpările sale şi nu a ştiut să facă cele mai bune alegeri în materie de îmbrăcăminte.

A devenit cunoscută la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în anul 1998. Stilul său vestimentar a evoluat foarte mult, iar acum apariţiile sale de pe covorul roşu sunt impecabile.

Sandra Bullock

Înainte de a deveni celebră, gusturile ei vestimentare nu erau tocmai rafinate. Însă, acum frumoasa actriţă de 52 de ani este întotdeauna o apariţie discretă şi plină de eleganţă. În 2015, Sandra Bullock a primit titlul de cea mai frumoasă femeie din lume, distincţie acordată de revista People.

A devenit celebră în anii '90, după ce a interpretat roluri principale in filme precum "Speed" şi "While You Were Sleeping". Succesul ei a crescut şi mai mult odată cu rolul din filmul Miss Congeniality şi a devenit una dintre actriţele cele mai cunoscute de la Hollywood.

Salma Hayek

Şi-a început cariera ca actriţă de telenovele, iar înainte de a se face cunoscută, Salma Hayek avea un stil vestimentar destul de ciudat. Chiar dacă era destul de cunoscută în Mexic pentru rolul său din telenovela Teresa, Salma Hayek se mută la New York şi abia după 1990 se face remarcată şi la Hollywood, în special cu rolul din celebrul film "Desperado", în care joacă alături de Antonio Banderas. În anul 2002, succesul său creşte şi mai mult pentru rolul principal din filmul "Frida". Ea a devenit foarte apreciată la Hollywood, iar stiulul său vestimentar a evoluat foarte mult, acum actriţa fiind admirată pentru formele sale voluptoase şi pentru alegerile vestimentare pe care le face pe covorul roşu.

Angelina Jolie

A primit primul său rol la vârsta de 7 ani, în filmul "Lookin' to Get Out", care a fost regizat de tatăl său, Jon Voigh. Însă, abia la 24 de ani a reuşit să se facă remarcată prin rolul din filmul "Girl, Interrupted". Pe atunci Angelina avea un stil vestimentar destul de ciudat, iar contrastul dintre părul negru şi pielea albă îi dădeau un aer rebel. Acum, actriţa este una dintre cele mai frumoase femei din lume, fiind admirată de milioane de fani pentru eleganţa sa. 

Christina Aguilera

Christina Aguilera purta doar ţinute mulate şi avea o siluetă impecabilă dacă ţi-o aminteşti din videoclipul "Genie în a bottle". Chiar dacă înainte de a se lansa în muzică ea s-a făcut remarcată şi în câteva emisiuni televizate precum Star Search şi The Mickey Mouse Club, Aguilera a cunoscut un succes răsunător odată cu lansarea albumului său de debut în 1999. Acum, căntăreaţa este apreciată pentru calităţile sale vocale şi este recunoscută pentru stilul său vestimentar aparte.