Cum se îmbracă vedetele la propria nuntă? Ţinutele mirilor!

23 Septembrie 2014
Nunta este, cu siguranţă, cel mai important eveniment din viaţa de cuplu, iar ceremoniile vedetelor sunt printre cele mai mediatizate evenimente. De aceea, mirii îşi aleg cu grijă ţinutele şi sunt atenţi la fiecare detaliu vestimentar.

Connect-R şi-a asortat cravata cu ochelarii de soare

Weekendul trecut, Connect-R s-a cununat religios cu Misha, ceremonia având loc la Biserica Bucur Ciobanul din Capitală. La eveniment, Connect-R a purtat un costum albastru închis şi şi-a asortat ochelarii de soare cu cravata.

Potrivit presei tabloide, Connect-R nu a vrut să cheltuie prea mulţi bani cu nunta şi a plătit doar 1.300 de lei pentru costumul său. Mai mult, Misha a primit rochia gratis de la designerul care a creat-o, Vanda Vlasov.

Pepe a avut costum cu fir de aur

În vara acestui an a avut loc şi nunta lui Pepe, care şi-a ales pentru ceremonie un costum bleumarin, din catifea, cu o cusătură fină din fir de aur. Rochia de mireasă a Ralucăi a costat 10.000 de euro, fiind creată de Cătălin Botezatu.

Oana Roman a avut o rochie realizată din saten şi dantelă

Tot în vara acestui an s-a căsătorit şi Oana Roman. Vedeta a purtat o rochie realizată din saten şi dantelă, în culoarea ivoire.

Bebeluşa Oana a schimbat trei rochii

Oana Ioniţă s-a căsătorit în vara anului trecut cu tenorul Florin Butnaru. Fosta bebeluşă a schimbat trei rochii de mireasă şi două buchete de flori. Unul dintre ele a fost unul inedit, din argint bătut cu perle şi cristale Swarovski. Naşii de cununie au fost Mihai Găinuşă şi soţia lui.