Cum se îmbracă vedetele atunci când nu sunt pe covorul roşu

Ne place să admirăm ţinutele purtate de vedete pe covorul roşu, pe scenă sau pe micul ecran. 

Dar, cu toţii ştim că acestea au fost create şi atent alese de stilişti, dar şi că primesc bijuterii ale designerilor celebri pentru promovare. Aşadar, outfit-urile lor nu au cum să nu fie perfecte!

Cu toate acestea, în viaţa de zi cu zi sunt oameni obişnuiţi care se îmbracă obişnuit.

Iată cum se îmbracă 14 vedete atunci când nu sunt pe covorul roşu!

Foto: brightside

Jennifer Aniston

Stilul de zi cu zi al vedetei este unul simplu şi confortabil. Totuşi, ea este întotdeauna bine îmbrăcată şi mereu în pas cu moda. Ea combină stilurile într-un mod foarte armonios, spre exemplu clasic cu sport. De asemenea, accesoriile sunt foarte bine alese.

Nicole Kidman

Nicole Kidman este una dintre cele mai elegante femei de la Hollywood. Poţi vedea asta în hainele ei de zi cu zi. Chiar și atunci când se află la aeroport cu copiii arată foarte elegant pentru că alege rochii cu flori și pantofi cu toc sau costum cu cămașă albă clasică.

Jennifer Lawrence

Actriţa Jennifer Lawrence preferă să poarte haine foarte simple şi confortabile în fiecare zi. Câinele ei mic este un accesoriu pe care îl are aproape întotdeauna cu ea.

Victoria Beckham

Victoria Beckham este una dintre celebritățile care sunt mereu elegante oricând şi oriunde merg. Designerul poartă haine care se potrivesc perfect, dar, mai ales, haine pe care le-a creat. Pantofii cu toc și ochelari mari sunt de nelipsit.

Jennifer Lopez

Şi în viața de zi cu zi vedeta arată foarte sexy. Alege pantofi cu toc înalt și haine care îi evidențiază tot ce trebuie să fie evidențiat.

Julia Roberts

Julia Roberts a spus de multe ori că poartă haine obișnuite în viața de zi cu zi. Și ce dacă? Cel mai important lucru pentru ea este să nu-i uităm zâmbetul frumos pe care îl poartă tot timpul.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon preferă hainele simple care o fac să pară ca oricine altcineva. Vedeta alege tricouri normale, fuste mini, pantofi cu toc și pungi mari de cumpărături.

Kim Kardashian

Kim Kardashian și-a găsit stilul şi îi este loial. Ceea ce poartă de obicei sunt haine mulate, piele și blană. Toate se potrivesc perfect şi subliniază faptul că este o celebritate.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker a devenit un fashion icon. Dar, în viața ei obișnuită, ea este în primul rând mamă. Acest lucru o face să aleagă haine confortabile, cum ar fi blugii, puloverele şi pantofii simpli.

Diane Keaton

Diane Keaton, în vârstă de 71 de ani,  este o celebritate cu un stil foarte luminos și personal. Actriţei îi place să combine hainele şi o face foarte bine. Iubește costumele şi pălăriile, dar, de asemenea, arată foarte bine în fuste, rochii și blugi.

Britney Spears

Britney Spears este una dintre celebritățile cărora nu le pasă de cum se îmbracă în viața de zi cu zi. Alegerea sa obișnuită constă în tricouri, pantaloni scurți și încăltăminte confortabilă.

Gwen Stefani

Vedeta arată bine atât într-o ţinută relaxată, blugi și o bluză, cât și într-o rochie elegantă cu accesorii îndrăznețe.

Eva Mendes

Ca o cubaneză fierbinte, Eva Mendes arată bine atât în ​​blugi, cât și în rochii. Cu corpul ei, cum să nu arate aşa?

Angelina Jolie

Angelina Jolie preferă hainele foarte simple. De cele mai multe ori optează pentru negru și gri.