Cum îşi serbează ziua de naştere vedetele din România? 4 petreceri de neuitat!

17 Februarie 2015
În ultimele săptămâni, mai multe celebrtirăţi din ţara noastră au petrecut până dimineaţa alături de prrieteni şi familie, aniversând trecerea încă unui an din viaţă.

Adelina Pestriţu, aniversare cu mare fast

Pe 2 februarie, Adelina Pestriţu a împlinit 28 de ani, la petrecere participând peste 200 de persoane. Pentru marele eveniment, Adelina a închiriat o locaţie de lux, iar printre invitaţi s-au numărat Mădălin Ionescu, Smiley, Florin Salam, Cătălin Botezatu, Denisa Nechifor, dar şi multe alte vedete.

Petrecerea a ţinut până dimineaţa, iar Adelinei i-au cântat "La mulţi ani", dar şi multe piese dedicate, artişti precum Liviu Guţă, Florin Salam, Minodora, Feli Donose şi Speak.

Phelipe, petrecere cu vedete

Zilele trecute, cântăreţul Phelipe a împlinit 30 de ani, iar petrecerea pe care a dat-o în ziua în care a schimbat prefixul a fost una de neuitat. Cei de la WOWbiz anunţă că artistul a închiriat un club de fiţe din Pipera, situat pe acoperişul unui clădiri, iar invitaţii au fost numai unul şi unul: Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, Adelina Pestriţu şi Speak, Mădălin Ionescu, Carmen (fiica lui Adi Minune) şi alţi artişti apropiaţi lui Phelipe.

Petrecerea a ţinut până dimineaţă, iar printre cadourile primite s-au numărat un smartphone, un ceas şi o minge de fotbal.

Viorica de la Clejani şi-a petrecut ziua de naştere în Italia

Pe 13 februarie, Viorica de la Clejani a împlinit 42 de ani, artista petrecând alături de familie şi de fani în Italia. Clejanii au avut un concert la Torino, iar Ioniţă de la Clejani şi organizatorii evenimentului i-au pregătit o surpriză cântăreţei.

Imediat după concert, Viorica de la Clejani a primit în dar un tort imens, pe care se afla şi un pian de ciocolată.

Delia a petrecut pe mese până dimineaţa

În urmă cu doar câteva zile, Delia Matache a împlinit 33 de ani, iar marea petrecere a avut loc în Centrul Vechi al Bucureştiului, într-un club deţinut de soţul ei. La eveniment au luat parte multe vedete, precum Lidia Buble, Mihai Bendeac, Adi Sînă şi Codin Maticiuc.

După cum au anunţat cei de la Libertatea, atmosfera a fost întreţinută de Mihai Bendeac şi de Delia, cei doi făcând glume toată noaptea şi dansând pe mese.