Cum au aflat copiii vedetelor că părinții lor sunt celebri. 15 povești amuzante

8 Septembrie 2021

Când suntem copii, nu avem o percepție clară asupra lucrurilor care se întâmplă în jurul nostru, mai ales atunci când vine vorba de părinții noștri.

 

Îi numim tată și mamă și credem că acestea sunt numele lor și nici măcar nu știm sigur ce fac pentru a trăi. Acest lucru se întâmplă și cu copiii vedetelor care, atunci când află cât de celebri sunt părinții lor, sunt de obicei foarte surprinși.

 

Poate te interesează și: Frumusețea nu dispare odată cu vârsta! 12 femei celebre care au înflorit odată cu trecerea anilor

 

Iată mai jos poveștile a 15 copii de vedete pentru care a fost o surpriză să afle cât de populari sunt părinții lor:

Gemenii lui Ricky Martin, Valentino și Matteo

Într-un interviu, Ricky Martin a declarat că ori de câte ori mergea la concerte cu gemenii săi, aceștia stăteau în culise. Când au mai crescut și a decis că pot vedea unul dintre concertele sale, cei mici au avut parte de o surpriză.

"Într-o zi, când copiii erau destul de mari, le-am spus să meargă în fața casei. După ce au văzut luminile și tot spectacolul, au venit la mine și mi-au spus: "Tati, tu ești Ricky Martin!" Le-am răspuns: "Nu sunt Ricky Martin, sunt tatăl vostru!" Și au răspuns imediat înapoi cu "Nu, nu, nu, nu, tu ești Ricky Martin" și totul s-a schimbat de atunci".

Rumer, fiica lui Bruce Willis și Demi Moore

Rumer Willis este fiica cea mare a actorilor Bruce Willis și Demi Moore.

Ea a spus că nu știa cât de celebri erau părinții ei până când..."Am mers la Disneyland și oamenii veneau și încercau să-și facă fotografii cu ei și nu înțelegeam de ce", a spus Rumer.

Sursă: brightside
 

Brooklyn Beckham, fiul lui David Beckham

În 2017, fiul lui Victoria și David Beckham, Brooklyn Beckham, a povestit revistei Wonderland cum a descoperit la vârsta de 13 ani că tatăl său era o celebritate în sport.

"M-am dus la un meci de fotbal și oamenii strigau numele tatălui meu și reacția mea a fost: "Ce, Doamne, eu nu văd lucrurile așa!""

Brandon și Dylan, fiii Pamelei Anderson

Pamela Anderson a dezvăluit cum fiii ei, Brandon și Dylan, au aflat despre faima ei.

"Au venit la mine și mi-au spus: "Mamă, tu ești Pamela Anderson!" Și eu le-am spus "Da!" Reacția lor a fost "Ceee?" Ceva de genul "Ce? De ce spun oamenii asta? Ești cu adevărat Pamela Anderson?" Și am spus: "Ei bine, da!""

Moses, fiul lui Gwyneth Paltrow

În 2013, Gwyneth Paltrow a discutat într-un interviu ce s-a întâmplat cu fiul ei Moses când a aflat despre faima ei.

Urmau să meargă să-l vadă pe Justin Bieber și imediat fiul ei a făcut legătura: Justin Bieber și ceilalți oameni pe care i-a crezut atât de mișto știau de fapt cine este mama lui pentru că a apărut în filmul Iron Man.

Kaia Gerber, fiica lui Cindy Crawford

În 2017, fiica supermodelei Cindy Crawford, Kaia Gerber, a împărtășit revistei Teen Vogue cum a aflat prima dată despre faima mamei sale.

"Cred că a fost când am împlinit 8 ani și am mers la Disneyland, atunci am început să înțeleg ce se întâmplă. Eu voiam să fac poze cu prințesele și toată lumea voia să facă poze cu ea (cu mama mea)", a spus Kaia.

Jack Quaid, fiul lui Meg Ryan și Dennis Quaid

Fiul lui Meg Ryan și al lui Dennis Quaid, Jack Quaid, a vorbit despre cum a fost să crească cu părinți celebri.

"Recunosc pe deplin că felul în care am crescut nu a fost normal, dar în același timp, în ciuda a ceea ce au făcut părinții mei, sunt totuși mama și tata. Nu este ca și cum ai sta cu niște personaje la cină, tatăl meu nu a fost niciodată Jerry Lee Lewis la absolvirea mea și nimic din toate astea."

Georgia May, fiica lui Mick Jagger

Georgia May Jagger, fiica cea mai mică a lui Mick Jagger și a lui Jerry Hall, a fost întrebată într-un interviu dacă era conștientă în copilărie că locurile de muncă ale părinților ei nu erau locuri de muncă obișnuite, la care ea a răspuns:

"Nu chiar, când am plecat în turneu cu tatăl meu, știam că este muzician, dar ei erau părinții mei. Încă mă gândesc la mama mea ca la un fel de clovn, unul drăguț, dar totuși un clovn."

Caleb și Liv, copiii lui Julianne Moore

Copiii lui Julianne Moore nu au crezut niciodată că mama lor este atât de celebră.

"Acum câțiva ani, când am câștigat un premiu, ei erau la unul dintre acele cluburi de film. Văzuseră unul sau două dintre filmele mele, dar nu știau despre toate - așa că au venit la mine, uimiți și șocați. În primul rând, au fost șocați că am făcut atâtea filme și apoi pentru că făceam scene scandaloase", a adăugat Moore.

Hazel, fiica lui Emily Blunt și a lui John Krasinski

Emily Blunt a spus că ea și soțul ei, John Krasinski, nu au folosit niciodată cuvântul "faimos" în casa lor, astfel încât fiicele lor să rămână indiferente faimei.

Într-o zi, fiica lor cea mai mare, Hazel, a venit la mama sa și a întrebat-o: "Ești vedetă?"

Emily a presupus că cineva de la școală i-a spus sau a întrebat-o, dar fata și-a pierdut interesul pe loc și nu a mai spus nimic.

"Ceea ce nu vreau este ca fiicele mele să se simtă importante sau speciale sau să existe cea mai mică licărire că sunt diferite de ceilalți copii. Dacă pot ignora faima cât mai mult timp, asta m-ar face fericită"
, a adăugat Blunt.

Luca Comrie, fiul lui Hilary Duff

Hilary Duff a spus că fiul ei Luca Comrie a devenit treptat conștient de statutul ei de celebritate. La început, băiețelul și-a văzut mama pe coperțile revistelor și a presupus că este doar ceva ce fac mămicile.

Asta până când un coleg de clasă i-a dezvăluit numele mamei sale (sau cel puțin așa crede Hilary). Ea a specificat că Luca, la început, nici măcar nu-i știa numele, el pur și simplu îi zicea "mama" și într-o bună zi, fiul ei i-a spus: "Îți cunosc numele, e Hilary Duff".

Lincoln și Delta, fiicele lui Dax Shepard și Kristen Bell

În emisiunea lui Stephen Colbert, comediantul Dax Shepard a povestit ce s-a întâmplat când fiicele sale au aflat că el și soția sa, Kristen Bell, erau celebri.

Una dintre fete l-a întrebat de ce oamenii îi ascultă podcastul. Dax a spus: "Ei bine, iubito, pentru că tati este faimos!"

Fiica sa a fost complet șocată și a întrebat: "Știe mama?", iar Shepard a răspuns: "Bineînțeles, dragostea mea, mama ta este mai faimoasă decât mine!"

Michael Joseph, fiul lui Michael Jackson

Într-un interviu acordat pentru Good Morning America, fiul lui Michael Jackson, Michael Joseph Jackson, a spus că niciodată nici lui, nici fraților săi, nu le-a trecut prin cap faptul că tatăl lor era o vedetă pop.

"Cred că atunci când ne-am dat seama pentru prima dată, a fost când am văzut videoclipuri cu el interpretând. Apoi m-am gândit: "OK, este normal să văd femei care leșină la concerte."

Dar ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost când am văzut bărbați cu mușchi care leșină, așa că m-am gândit: "Se întâmplă altceva aici", a râs el.

Alexa Ray, fiica lui Christie Brinkley și a lui Billy Joel

Când era mică, fiica lui Christie Brinkley și a lui Billy Joel, Alexa Ray, nu știa că părinții ei sunt două vedete internaționale. În timp ce creștea pe Long Island, au încercat să-i ascundă cât de celebri erau, așa că habar n-avea.

Christie a spus că, atunci când toată lumea îi făcea cu mâna, Alexa credea doar că sunt populari în cartier.

Luca Dotti, fiul lui Audrey Hepburn

Luca Dotti, fiul cel mai mic al lui Audrey Hepburn, a comentat într-un interviu pentru People că nu știa că mama sa este o vedetă de film de renume mondial.

Când reporterii îl întrebau pe Luca despre Audrey Hepburn, el spunea: "Nu știu despre cine vorbești, trebuie să te înșeli, numele mamei mele este Dotti". "Nu am știut că este Audrey Hepburn până la 6 ani", a adăugat Luca.