Cum arătau pe vremuri? 7 imagini cu vedete din România care s-au schimbat radical

6 Octombrie 2015
Au fost copii obişnuiţi, poate mai talentaţi sau mai zvăpăiaţi ca alţii. Au visat să ajungă vedete şi fiecare dintre ele a reuşit într-un fel sau altul. 
Astăzi sunt adorate, aplaudate sau criticate, dar, ultimul lucru care se poate spune despre ele, e că nu ies în evidenţă. Au ajuns modele pentru România, în bine sau în rău.

Andreea Esca, 43 de ani

A fost elevă silitoare, plină de viaţă. A fost înconjuartă de prieteni şi ajutată de o mamă iubitoare. Andreea a fost întotdeuna o fată veselă, iar zîmbetul ei din adolescenţă a devenit o marcă pentru România.

Mihaela Rădulescu, 46 de ani

Este starul rebel al României. Fata săracă şi liberă, pornită în lume fără nimic care a fost obligată să se descurce singură. Se poate spune despre ea că a reuşit, ce nu se poate spune e cum se va sfârşi această poveste.

Delia, 33 de ani

O fată slabă, înaltă, ruşinoasă s-a transformat încet, încet, într-o Britney Spears de România. În acea imagine de vacanţă, pierdută în costumul de baie, nimeni nu bănuia că va ajunge simbolul de protest a tinerei generaţii de azi.

Andreea Marin, 40 de ani

A fost genul de fată cuminte, studioasă care a participat la multe activităţi extraşcolare. A fost întotdeauna o încântare pentru cei din jur. Era exact tipul de fată model care-i scotea din sărite pe toţi colegii datorită faptului că adulţii o adorau pentru felul în care se purta şi o dădeau mereu drept exemplu. A reuşit să devină Zâna României.

Bianca Drăguşanu, 33 de ani

Ea a fost prima vedetă de tabloid de la noi din ţară. S-a făcut cunoscută prin scandaluri de presă, prin operaţii estetice şi prin poveşti de dragoste cu fotbalişti. A reuşit să scape de sărăcie şi să devină un etalon de frumuseţe pentru o categorie de femei. Are în continuare succes la bărbaţi.

Teo Trandafir, 47 de ani

A devenit populară prin talentul imens pe care-l are, acela de a-i binedispune pe cei din jur. Firea ei jovială, atitudinea lipsită de complexe, mintea rapidă, toate au ajutat-o să reuşească în show-biz ca realizator de emisiuni radio şi TV. A fost, pentru o vreme, regina audienţelor, a pierdut tot, dar, apoi, a revenit.

Andreea Bălan, 31 de ani

S-a lansat cu celebra trupă Andre şi a reuşit să fie simbolul adolescentelor din anii '90. A rezistat în lumea dură a celebrităţilor şi s-a impus şi ca dansatoare. Talentul a ajutat-o şi continuă după douăzeci de ani să fie în formă.