Cum arată acum actorii din serialul Beverly Hills 90210

28 August 2017
Unul dintre cele mai iubite seriale ale anilor '90, "Beverly Hills 90210" a fascinat o întreagă generație. Dar ce s-a întâmplat cu actorii care au interpretat celebrele roluri Brenda, Brandon, Kelly sau Dylan? Iată cum arată acum nouă vedete din serialul preferat al adolescenților din anii '90:

Jennie Garth

Interpreta personajului cu probleme Kelly Taylor, Jennie Garth, în vârstă de 45 de ani, a fost implicată în numeroase proiecte TV, printre care serialul de comedie "What I Like About You". De asemenea, și-a reluat rolul sub forma unei Kelly mult mai responsabile în seria numită "90210", care a durat din 2008 până în 2013. În 2015, Kelly s-a căsătorit cu Dave Abrams, după ce s-a despărțit de actorul Peter Facinelli, împreună cu care are trei fiice.

Tori Spelling

În vârstă de 44 de ani, Tori Spelling a adus pe lume în luna martie a acestui an cel de-al cincilea copil, împreună cu soțul său, actorul Dean McDermott. "Uitasem cât de mult îmi place să fiu însărcinată", a spus Tori înainte de a naște. Devenită celebră datorită rolului Donna Martin, vedeta și-a dedicat timpul familiei sale și a realizat câteva reality show-uri despre viața sa.

Shannen Doherty

Shannen, interpreta personajului Brenda, a dus o luptă crâncenă cu cancerul la sân din martie 2015, de când a fost diagnosticată. În luna aprilie a acestui an a anunțat printr-o postare pe Instagram că boala se află în remisie. În afara serialului care i-a adus celebritatea, Shannen a mai primit un rolul în serialul de succes "Charmed". Actrița a divorțat de două ori, iar în prezent este căsătorită cu producătorul Kurt Iswarienko.

Jason Priestley

Fratele din serial al lui Shannen, Jason Priestley, în vârstă de 47 de ani, s-a dedicat și meseriei de regizor în ultimele sale proiecte, printre care serialul canadian Private Eyes. Jason este căsătorit din 2005 cu Naomi Lowde și are doi copii. 

Luke Perry

La cei 50 de ani ai săi, Luke Perry încă mai păstrează din farmecul cu care a cucerit inimile adolescentelor din anii '90. În prezent interpretează rolul Fred din serialul Riverdale. Actorul, care a apărut și în filmul "Buffy the Vampire Slayer", are doi copii adolescenți cu fosta sa soție, Rachel Sharp.

Brian Austin Green

Căsătorit cu frumoasa actriță Megan Fox, Brian Austin Green a atras atenția în special datorită vieții sale de familie. Cei doi actori au împreună trei copii și au trecut printr-o despărțire și o împăcare care i-au adus pe prima pagină a publicațiilor de scandal.

Tiffani Thiessen

În vârstă de 43 de ani, Tiffani Thiessen este acum expert culinar. Actrița pasionată de gătit a devenit gazda show-ului culinar "Dinner at Tiffani’s". Vedeta a declarat pentru People că petrece cel mai mult timp în bucătărie. Tiffani și fostele sale colege de platou, Jennie Garth și Tori Spelling nu au rămas în relații prea bune, acestea referindu-se la Tiffani într-o emisiune TV drept "acea vrăjitoare despre care nu vorbim". Actrița devenită chef are doi copii și este căsătorită de 12 ani cu Brady Smith.

Ian Ziering

Ian Ziering, în vârstă de 53 de ani, a avut un traseu surprinzător după încheierea serialului. A devenit starul unei comedii horror numită "Sharknado", iar când nu se află pe platoul de filmare este dansator în trupa Chippendales. În 2016, fostele sale colege din "Beverly Hills", Garth și Doherty i-au făcut o vizită în timpul unui spectacol. "Dacă ar fi să mă iau după reacțiile lor, pot să spun că s-au simțit bine", a declarat actorul despre întâlnirea cu fostele colege.
MAI MULT DESPRE: film, serial, vedete, Beverly Hills