Cum ar fi arătat vedetele fără trăsăturile lor speciale

20 Septembrie 2017

Ţi-ai imaginat vreodată cum ar arăta Angelina Jolie dacă nu ar avea acele buze senzuale? Iată 11 vedete fără trăsăturile lor celebre!

Din ce în ce mai des ne plângem că atât bărbaţii, cât şi femeile îşi pierd individualitatea în căutarea frumuseţii ideale. Dar cum ar arăta celebrităţile dacă prin intervenţii chirurgicale şi-ar pierde trăsărurile lor fizice după care atâta lume râvneşte?

Brightside a modificat 11 imagini cu vedete, iar rezultatul îl veţi vedea aici!

Adrien Brody

Datorită noii forme a sprâncenelor şi a nasului, Adrien Brody nu doar că e schimbat, ci pare că şi-a pierdut şi farmecul său unic.

James McAvoy

Mărirea buzelor şi a ochilor, dar şi micşorarea nasului duc către o singură concluzie: James a fost frumos şi a rămas frumos!

Cindy Crawford

Supermodelul a vrut la un moment dat să-şi îndepărteze faimoasa alunită de lângă gură. Cu siguranţă ar fi avut succes şi fără ea, dar această trăsătură distinctivă este foarte interesantă.

Vanessa Paradis

Strungăreaţa vedetei este probabil mai cunoscută decât cariera sa. Fără aceasta, Vanessa ar fi fost mai puţin drăguţă!

Vincent Cassel

Acest francez cu ochi înfocaţi ne câştigă inimile nu cu frumuseţea sa, ci cu carisma uimitoare. Modificările ochilor, nasului sau a urechilor nu l-au făcut mai mult sau mai puţin fermecător.

Scarlett Johansson

Este o actriţă pe care nu ne-am putea-o imagina fără buzele ei pline. Fără ele, Scarlett ar deveni mai rece.

Barbra Streisand

Au existat momente în care Barbara a fost refuzată pentru unele roluri din cauza nasului său, însă ea a demonstrat că talentul este mai important decât orice. Poate că, cu un nas mai elegant, faţa ei ar fi mai armonioasă, dar farmecul ei va avea de suferit în mod clar fără această trăsătură.

Benedict Cumberbatch

Însuşi actorul glumeşte pe seama aspectului său neobişnuit, dar milioane de fani îl adoră aşa cum este. După ce i-a fost modificată bărbia, buzele, ochii şi nasul, Benedict nu mai are acelaşi farmec.

Julia Roberts

De-a lungul tinereţii ei, Julia s-a simţit de multe ori jenantă din cauza gurii ei mare. Doar aruncă o privire şi vezi cât farmec îi dă zâmbetul ei larg!

Cara Delevingne

Fără sprâncenele sale proeminente, modelul şi actriţa Cara Delevingne este o femeie fermecătoare, dar nu fatală.

Angelina Jolie

Buzele pline şi senzuale sunt trăsăturile distinctive ale actriţei. În ciuda modificărilor, Angelina Jolie este tot frumoasă, însă prea dură pentru noi.