Crăciun 2011: Unde fac vedetele din România "pomana porcului"

22 Decembrie 2011

Magazinele sunt pline, cuptoarele sunt încinse, copiii s-au pregătit de colindat, iar vedetele îşi fac bagajul către destinaţii de vacanţă mult mai glamour decât ar putea fi vreodată apartamentele din cartierele de lux sau vilele de la marginea oraşului. Şi, aşa cum obişnuiesc să facă atunci când pleacă sau vin de undeva, personajele mondene se laudă cu ce alegeri minunate au făcut pentru a-şi petrece Sărbătorile.

Există şi excepţii, evident. Există şi vedete care au ales să stea acasă din diverse motive.

Cătălin Botezatu, de Crăciun în Austria, de Revelion în Bucureşti

După ce zilele acestea este în plină vacanţă în Cambodgia şi Vietnam, Crăciunul îl va prinde pe designer în Austria. "Am primit cadou de ziua mea de la o agenţie de turism o vacanţă în Cambodgia şi Vietnam. Voi pleca înainte de Sărbători. Crăciunul îl voi petrece în Austria, cu prietenii mei, nu neapărat cu cineva special din viaţa mea", a declarat Cătălin Botezatu pentru "Pro TV Magazin". Revenirea în ţara coincide cu petrecerea de Anul Nou, pe care vedeta vrea să-l înceapă într-un club din Bucureşti.

Laura Cosoi şi Smiley, acasă de sărbători

Proaspăt mutaţi în casă nouă, cei doi îndrăgostiţi au spus pas tuturor ofertelor pentru sărbătorile de anul acesta, fiind foarte hotărâţi să stea acasă. Este pentru prima dată când cele două vedete nu pleacă în aceste zile, însă investiţia de 300.000 de euro în noua casă merită sărbătorită.

Elena Udrea face sărbătorile pe plaiuri mioritice

Ministrul Turismului şi Dezvoltării Regionale este un exemplu pentru supuşii săi. Anul acesta blonda merge pe Valea Prahovei să se distreze şi să se relaxeze. "Crăciunul îl voi petrece pe Valea Prahovei, mai precis la Sinaia", a spus Elena Udrea la conferinţa în care a prezentat bilanţul ministerului pe anul 2011. În plus, politicianul a adăugat că de Revelion se va afla "la Braşov, probabil la Predeal".

Nicoleta Luciu stă acasă cu tripleţii

Spre deosebire de alţi ani când petreceau Crăciunul la Miercurea Ciuc, anul acesta trupa Nicoletei Luciu va sta acasă în Capitală de dragul tripleţilor care sunt prea mici pentru a face atâta drum. "Anul acesta stăm în Bucureşti, nu mergem la Miercurea Ciuc. O să fim în familie, tripleţii sunt încă mici şi este de preferat să nu fie prea multă lume prin preajma lor. Pentru seara de Revelion, încă nu ne-am hotărât", a spus Nicoleta pentru Pro TV Magazin.

Pavel Bartoş adoră sărbătorile în familie

Prezentatorul show-ului Vocea României alege, ca în fiecare an, să stea de Crăciun acasă, împreună cu familia. Revelionul, însă, a decis să-l petreacă în Banat, unde va pleca imediat după finala emisiunii. "Sunt sărbătorile mele preferate. Vin după un an de muncă în care dacă ai fost cuminte şi harnic, Moş Crăciun poate îţi aduce ceva. Îmi doresc vacanţă! Câteva zile libere în plus!", a declarat Pavel pentru Pro TV.

Monica Gabor sărbătoreşte în România

Pentru fosta divă de la Izvorani aceasta pare a fi o vacanţă în strănătate, dacă ne gândim că în ultima vreme a stat mai mult prin America. Tocmai întoarsă de la iubitul ei chinez, Monica Gabor este hotărâtă să-şi petreacă sărbătorile de Crăciun cu fetiţa ei pe care încă nu a reuşit s-o vadă, spune ea, pentru că nu o lasă Irinel Columbeanu.

Andreea Esca, sărbători cu francezii la Sibiu

Imaginea Ştirilor Pro TV nu mai pleacă nicăieri anul acesta, preferând să-şi invite rudele din străinătate aici. "Vom petrece Crăciunul în zona Sibiului. Vor veni din Franţa părinţii lui Alex, dar şi sora lui cu soţul şi copilul, mama cumnatului lui Alex şi un alt cumnat. De aici, vom fi aproximativ în aceeaşi formulă ca în fiecare an: părinţii mei, prieteni, fini şi naşi. Doar că acum schimbăm locul. Prieteni de-ai mei din copilărie vor pregăti acolo porcul cum se cuvine şi ne vor aştepta cu bucate speciale, ca să-i dăm gata pe francezi", a explicat Andreea Esca, pentru ziarul Ring.

Radu Mazăre colindă prin Venezuela şi Honduras

Obişnuiţi fiind cu stilul de viaţă extravagant dus de primarul Constanţei, nu mai este o surpriză pentru nimeni că edilul pleacă în ţările calde şi anul acesta. "Marţi (n.r. 18 decembrie) plec în Venezuela, unde o să mă dau cu zmeul 12 zile, apoi merg în Honduras să fac rafting în junglă. Cinci nopţi o să dorm pe malul râului, în cort. Vor fi două bărci de rafting mari şi două caiace, într-un caiac eu, într-un caiac fratele meu", a declarat Radu Mazăre pentru OK!Magazine. Politicianul a spus că o să revină în ţară pe 8, 9 ianuarie.

Mircea Solcanu a plecat prin Europa

Simpaticul prezentator al Poveştirilor Adevărate adoră să călătorească şi acelaşi lucru o să facă şi anul acesta de sărbători. "Plec de Sărbători la prietenii pe care viaţa i-a aruncat în diverse locuri din Europa. 2012 să fie cum vrea el, noi să fim mai înţelepţi şi să căutăm lucrurile frumoase în noi şi în ceilalţi pentru că cele urâte sunt peste tot", a povestit Mircea Solcanu pentru cotidianul ”Ring”.