Cheloo implicat în trafic şi consum de droguri. Cine-l acuză şi cine-l apără?

Stupefiantele nu par a fi o mare problemă în România, dacă te iei după ce spun autorităţile, dar realitatea e mult mai dură şi face victime de toate felurile
De mult n-a mai fost o vedetă implicată într-un scandal legat de droguri. Deşi sunt multe care consumă. Bucureştiul, dar şi alte oraşe mai mari din ţară, sunt lovite de această plagă. România nu mai e de câţiva ani doar o rută de tranzit în ce priveşte traficul de stupefiante, ci a devenit şi o piaţă de consum.
Avem puţine clinici pentru tratarea dependenţilor de droguri, avem puţine mijloace pentru a-i ajuta pe cei care vor să renunţe, dar avem din ce în ce mai mulţi consumatori.
E o întreagă dezbatere în ce priveşte legalizarea consumului de droguri uşoare, dar în ţara noastră, consumul de etnobotanice face ravagii.
Nu avem o politică la nivel naţional şi nici capacitatea de a-i salva pe cei care au pornit pe acest drum.
Ba, mai mult, staruri precum Cheloo, despre care se ştie că a avut probleme cu drogurile, sunt intens promovate, acesta fiind un personaj important al emisiunilor de divertisment difuzate de postul de televiziune Antena 1. Ultimul său rol, fiind acela de jurat al emisiunii iUmor, unde evolua alături de Mihai Bendeac şi Delia.
31 Martie 2016