Cele mai toxice relaţii în care au fost implicate vedetele. 10 cazuri

Cuplurile de celebrităţi sunt fie adorate, fie urâte. S-ar putea să îţi doreşti un partener ca al vedetei tale favorite sau să te rogi să nu treci prin coşmarul prin care au trecut ele.

Vedetele sunt oameni, la urma urmei. Uneori pot lua decizii proaste şi se pot trezi într-o situaţie dramatică.

Care sunt cele 10 vedete care au avut relaţii de coşmar?

Sursă: factscorner

 

Kim Kardashian şi Damon Thomas

Faimosul cuplu, care a rămas căsătorit timp de 4 ani, s-a destrămat pentru că Damon i-a cerut lui Kim să facă liposucţie pentru a arăta perfect, nu îi permitea să părăsească locuinţa fără permisiunea lui şi o controla obsesiv.

Mike Tyson şi Robin Givens

Acest cuplu atrăgător care şi-a oficializat relaţia după un an de convieţuit împreună, nu a rezistat după episodul nefericit în care Robin a trecut printr-un avort spontan. După asta, Mike a început să o bată, iar comportamentul său a devenit din ce în ce mai insuportabil pe zi ce trecea.

Madonna şi Sean Pen

S-au căsătorit în 1995 şi au divorţat după 4 ani. Acest cuplu s-a destrămat destul de urât, cu o mulţime de nemulţumiri, reproşuri şi acuzaţii de abuzuri de mai multe feluri.

Amy Winehouse şi Blake Fielder

Amy a murit la vârsta de 27 de ani din cauza abuzului de droguri şi multe degete au arătat spre soţul său din cauza reputaţiei proaste pe care o avea căsnicia lor.

Mel Gibson şi Oksana Grigorieva

Această relaţie s-a încheiat din cauza abuzului emoţional şi fizic al lui Mel Gibson, care au fost aduse în atenţia publicului printr-o filmare.

Tina şi Ike Turner

O relaţie tumultuoasă care a început de când s-au întâlnit pentru a compune muzică împreună, dar care s-a sfârşit din cauza dependenţei de alcool a lui Ike Turner care l-a făcut să fie violent.

Mariah Carey şi Tommy Mottola

S-au îndrăgostit, s-au căsătorit în 1993 şi au divorţat în 1997. Exploatarea sexuală şi violenţa domestică au adus sfârşitul acestei poveşti de dragoste.

Tommy Lee şi Pamela Anderson

Nu toate poveştile de iubire au un final fericit, iar căsătoria de trei ani a celor doi s-a încheiat atunci când Tommy Lee a fost arestat pentru violenţă domestică.

Whitney Houston şi Bobby Brown

Cei 15 ani de mariaj ai cântăreţei au fost extrem de nefericiţi din cauza alcoolului, drogurilor, violenţei domestice şi petrecerilor. Totul s-a încheiat atunci când Whitney Houston a fost găsită moartă în cadă din cauza unei supradoze de cocaină.

Rihanna şi Chris Brown

Deşi păreau un cuplu perfect, totul s-a sfârşit atunci când Rihanna a apărut bătută şi cu vânătăi pe tot corpul ei, iar Chris a fost arestat pentru acuzaţiile de violenţă domestică.