Cele mai stupide declaraţii ale vedetelor

Să o auzi pe Christina Aguilera întrebând unde se ţine festivalul de la Cannes sau pe Mariah Carey care şi-ar dori să fie atât de slabă precum copiii din Lumea a treia este ceva de speriat!


Unele vedete fac anumite declaraţii care rămân mereu în mintea noastră. Fie sunt luate prin surprindere de întrebări, fie nu se gândesc deloc înainte de a face asemenea declaraţii, nu putem decât să ne minunăm de ce aberaţii pot să îndruge.
Chiar dacă de cele mai multe ori discursurile vedetelor sau răspunsurile la întrebări sunt foarte bine gândite, le mai ia şi gura pe dinainte şi fac cele mai stupide declaraţii.

Nici nu ştii cum să le cataloghezi de cele mai multe ori, însă comentariile de mai jos sunt de-a dreptul stupide:

Mariah Carey

"De fiecare dată când mă uit la ştiri şi văd acei copii săraci care mor de foame în toată lumea nu pot să mă opresc din plâns. Vreau să spun că mi-ar plăcea să fiu atât de slabă ca ei, dar fără acele insecte şi moarte din jurul lor", a declarat la un moment dat Mariah Carey. Foarte deşteaptă declaraţie, ce să mai spunem!

Christina Aguilera

Nu s-a precizat faptul că Aguilera ar fi glumit atunci când a întrebat "Deci unde se va ţine festivalul de la Cannes anul acesta?". Noi încă mai sperăm că a fost o glumă, deşi total neinspirată.

Kanye West

"Nu voi intra într-o adevărată dezbatere despre reîncarnare, însă prima dată când am pus piciorul într-un magazin Gucci în Chicago a fost o revelaţie pentru mine şi m-am simţit acasă", spunea soţul divei Kim Kardashian, cu referire la ce semnificaţie are reîncarnarea pentru el.

Sylvester Stallone

"Cel mai fericit artist este unul mort, deoarece doar în acest caz nu mai poţi vorbi despre schimbare. După ce voi muri, probabil că mă voi reîncarna într-o pensulă pentru vopsit", a declarat actorul.

Kris Humphries

Întrebat despre sentimentul pe care l-a avut atunci când s-a însurat cu Kim Kardashian, cunoscutul baschetbalist Kris Humphries a fost în stare să spună doar că "A fost total diferit faţă de cum mă simt în timpul unui meci de baschet". Înţelegeţi voi ce vreţi din această declaraţie!

Gwyneth Paltrow

Mereu ne surprinde cu declaraţiile ei despre dieta pe care o urmează şi regulile stricte de la care nu se abate, însă la un moment dat actriţa a declarat că "mai degrabă fumez marijuana decât să mănânc brânză dintr-o cutie de conserve". Acum ştim că este anti-brânză şi lactate, însă cutia de conserve cu ce i-o fi greşit?

Jessica Simpson

În timp ce se afla la un restaurant se pare că vedeta a avut nişte nelămuriri cu privire la meniul său. "Oare acesta este pui sau peşte? Ştiu că este ton, dar în meniu se numeşte <Chicken by the Sea>".

Shaquille O'Neal

După o vizită în Grecia, Shaquille O'Neal a fost întrebat dacă a vizitat Pantheonul, iar el a răspuns nonşalant "Nu-mi mai amintesc exact numele cluburilor în care am fost". Pardon?

Britney Spears

Vedeta a vorbit într-un interviu despre Japonia pe care a confundat-o puţin cu Africa. "Nu mi-am dorit niciodată să merg în Japonia pentru că nu-mi place să mănânc peşte. Şi ştiu că acest fel este foarte popular acolo în Africa", a spus vedeta.

Cameron Diaz

Într-o discuţie despre ştiinţă, Cameron Diaz a spus: "Am remarcat gravitaţia încă de pe vremea când eram copil".