Cele mai scumpe inele de logodnă ale vedetelor. Au costat o avere!

În 2007, când a fost cerută în căsătorie de rapperul Jay Z, Beyonce a primit un inel de logodnă estimat în prezent la peste 5 milioane de dolari. Iată câteva dintre vedetele care au cele mai prețioase inele de logodnă:

Victoria Beckham

Cazul Victoriei Beckham este unul special. Creatoarea de modă nu deține unul, ci peste 13 inele primite de-a lungul căsniciei de 15 ani cu fotbalistul David Beckham. Iar valoarea estimată a acestor bijuterii este de cinci milioane de lire.

Blake Lively

Frumoasa Blake Lively a primit de la soțul său la fel de celebru, actorul Ryan Reynolds, un inel cu diamant roz oval, de 12 carate. Valoarea acestuia este de 2,4 milioane de dolari.

Jennifer Aniston

Atunci când a fost cerută în căsătorie de actorul Justin Theroux, Jennifer Aniston a primit un inel cu diamant de zece carate de formă ovală, în valoare de un milion de dolari.

Kim Kardashian

Inelul de logodnă al lui Kim Kardashian este deja celebru. La finalul anului trecut, starleta a fost jefuită în camera sa de hotel din Paris, ținta principală a jafului fiind inelul cu diamant de 15 carate, evaluat la patru milioane de dolari.

Beyonce

În 2007, când a fost cerută în căsătorie de rapperul Jay Z, Beyonce a primit un inel de logodnă estimat în prezent la peste 5 milioane de dolari. Inelul a fost creat de celebrul designer de bijuterii Lorraine Schwartz, diamantul având o tăietură octogonală.

Grace Kelly

Prințul Rainier al III-lea de Monaco a cerut-o în căsătorie pe frumoasa actriță americană Grace Kelly în 1956 oferindu-i un inel cu diamant de 10,5 carate, în valoare de patru milioane de dolari.

Mariah Carey

Rapperul Nick Cannon i-a oferit celebrei Mariah Carey un inel de logodnă în valoare de 2,5 milioane de dolari. Din păcate, căsnicia lor s-a sfârșit după opt ani.

Jennifer Lopez

Când a fost cerută în căsătorie de Marc Anthony, actrița și cântăreața Jennifer Lopez a primit de la starul latino un inel cu diamant de opt carate în valoare de patru milioane de dolari.

Elizabeth Taylor

Relația dintre starurile Elizabeth Taylor și Richard Burton a fost una dintre cele mai dramatice și celebre relații dintre vedete, iar din ecuație nu putea lipsi un inel pe măsură. Elizabeth a primit de la Richard Burton un inel cu diamant de nu mai puțin de 33,19 carate, în valoare de aproape nouă milioane de dolari.

Katie Holmes

Când a fost cerută în căsătorie de Tom Cruise în anul 2005, Katie Holmes a primit de la faimosul actor un inel de logodnă cu diamant de cinci carate, în valoare de 1,4 milioane de dolari.
MAI MULT DESPRE: vedete, inel de logodna