Cele mai modeste vedete de la Hollywood. Staruri care nu dau doi bani pe lux

22 Decembrie 2017
Chiar dacă sunt faimoase și au bani, unele vedete continuă să ducă o viață obișnuită. Vezi care sunt celebritățile modeste de la Hollywood!

Zooey Deschanel nu dă banii pe haine de firmă pentru că i se pare o mare prostie să faci asta! Rihanna, Anne Hathaway și Michael Douglas pot fi surprinși deseori circulând cu metroul. Descoperă cum arată viața unor vedete care nu dau doi bani pe lux și preferă să ducă o viață obișnuită.

Dakota Fanning

Este una dintre puținele celebrități care au cunoscut faima din copilărie, însă nu a căzut în patima alcoolului și a drogurilor. În schimb, ea a reușit să combine perfect școala cu filmările extenuante și i-a mai rămas și timp ca să tricoteze fulare pentru colegii ei facultate. Dakota nu se ascunde niciodată de paparazzi și este adesea fotografiată la metrou.

Zooey Deschanel

Îi plac toate lucrurile vintage și are un stil aparte de a se îmbrăca, fără să acorde mare importanță lucrurilor care sunt în trend. Vedeta cu ochi superbi iubește muzica veche și filmele de epocă, de aceea îi place să se numească „o fată de modă veche”. În plus, nu are nicio treabă cu ceea ce crede lumea despre ea și nu cheltuie banii pe haine de firmă pentru că i se pare o prostie. 

Drew Barrymore

A devenit faimoasă încă din tinerețe, a trecut printr-o perioadă tulbure când nu mai suporta povara de a fi mereu în atenția presei, însă acum și-a revenit și duce o viață simplă. Ea postează adesea fotografii cu ea nemachiată, în bucătărie sau în care se dă cu ojă în timp ce se deplasează cu metroul.

Anne Hathaway

Actrița spune adesea că este o fată simplă care a copilărit în New Jersey și că mereu va rămâne așa. Vedeta este modestă în ciuda faimei de care se bucură și niciodată nu a aruncat cu bani pe obiecte de lux. Afișează întotdeauna o atitudine simplă, dar elegantă. De asemenea, ea a fost surprinsă de nenumărate ori circulând cu metroul. 

Rihanna

Celebra cântăreață s-a născut în Barbados și provine dintr-o familie numeroasă. Chiar dacă a ajuns să fie faimoasă în întreaga lume, vedeta preferă să ducă o viață cât mai normală posibil. Ea comunică frecvent cu fanii pe rețelele de socializare, îi place să lenevească în fața televizorului, adoră să gătească tot felul de preparate specifice unor anumite zone și uneori folosește chiar și mijloacele de transport public. 

Michael Douglas

Este recunoscut pentru replicile acide și ironice cu privire la viață. Actorul are întotdeauna ironii fine în program, iar atunci când este întrebat despre talentele sale el susține că este foarte bun la schimbatul scutecelor. Chiar dacă are o avere imensă, Michael Douglas nu dă doi bani pe lux și este adesea fotografiat la metrou, ducându-și fetița la scoală.

Katie Holmes

Chiar dacă a fost căsătorită cu Tom Cruise, actrița a rămas un om simplu, fiind văzută adesea la metrou singură sau acompaniată de fetița sa, Suri. Ea duce o viață obișnuită și preferă mijloacele de transport public.

Paul Wesley

Starul din „The Vampire Diaries” duce o viață obișnuită când nu este în lumina reflectoarelor. El petrece timpul liber jucând hochei, cântând la chitară, adoră să se dea cu snowboard-ul și să stea cu familia în loc să bată cluburile. A fost adesea surprins de paparazzi la metrou și în diverse cafenele mici.