Cele mai impresionante transformări de la Hollywood - vedete care au slăbit enorm

Christina Aguilera și Hillary Duff sunt doar două exemple de vedete puternice care și-au transformat total corpul cu ajutorul sportului. 


Desigur că fiecare dintre noi își dorește să fie în cea mai bună formă fizică și să aibă o stare de sănătate excelentă. La fel stau lucrurile și în cazul vedetelor. În vreme ce unii actori se îngrașă sau slăbesc pentru a se potrivi mai bine cu un anumit rol, unele vedete de la Hollywood au recurs la ajutorul sportului pentru o sănătate mai bună și o stare de spirit excelentă.

Văzând transformările nu putem să nu ne întrebăm care este rețeta obținerii unor rezultate atât de uimitoare și, dacă o vom urma, ne vom bucura de aceleași rezultate? Iată mai jos impresionantele transformări prin care au trecut unele dintre cele mai cunoscute vedete de la Hollywood.

Christina Aguilera

Adoră să facă yoga. „Nu mi-am făcut un scop în sine să am un corp uluitor sau corpul pe care își doresc alții să-l vadă”, a declarat Christina într-un interviu pentru revista Women’s Health. Și atunci cum reușește să se mențină într-o formă atât de bună? Este îndrăgostită de yoga. Christina Aguilera a descoperit yoga atunci când era însărcinată cu cel de-al doilea copil și își dorea să aibă mai multă grijă, atât fizic cât și mental, de corpul ei. A început să lucreze alături de Krista Cahill, o instructoare de yoga din California, împreună cu care avea mai multe sesiuni săptămânale de câte 1-2 ore fiecare.  

Se pare că yoga nu i-a influențat numai felul în care arată ci și cariera muzicală. „Iubesc yoga și respirația...nu o privesc ca pe un exercițiu, ci ca pe un mijloc de a mă conecta cu Pământul și cu ceilalți oameni. Cu siguranță se va vedea această influență pe noul meu album.”

Miranda Lambert

Este una dintre vedetele a cărei transformare a fost intens mediatizată. La un moment dat, se zvonea că Miranda a apelat la ajutorul chirurgiei pentru a pierde din greutate, dar ea a dezmințit imediat aceste zvonuri: „Mi-am redus greutatea într-o manieră clasică și sănătoasă. Având grijă la ceea ce mănânc și facând sport alături de antrenorul meu, Bill Crutchfield.” Care este metoda de antrenament care a dat rezultat? Antranamentele în circuit.

Amanda a explicat într-un interviu acordat revistei Women’s Health că, deși nu-i place să alerge, are preferă circuitele în care aleargă în timpul unei melodii, apoi merge pe bandă pe următoarea piesă, după care alternează cu jumping jacks și alergare pe scări. 

Hillary Duff

Chiar dacă este însărcinată cu al doilea copi, vedeta este foarte fit. Este mândră de picioarele ei puternice. Având un program foarte încărcat, este greu să găsești timp ca să mergi la sală, așa că Hillary se antrenează acasă: „După un mini-antrenament cu greutăți făcut acasă transpir foarte mult”, a declarat ea. „Fac 200 de sărituri și alte exerciții pentru diferitele grupe de mușchi ale mâinilor și picioarelor.” Ea este conștientă că cel mai important motiv este acela să fie sănătoasă și nu o fată piele și os. „Sunt puternică și îmi place cum arăt. Am picioare puternice. Sunt mamă și pot să alerg toată ziua și să mă joc împreună cu copilul meu și iubesc să fac asta.” 

Kelly Osbourne

Are un antrenament special de doar 10 minute. Fiica legendarului rocker Ozzy Osbourne, Kelly a crescut de mică în atenția presei. Astfel, am putut fi martorii momentelor de glorie dar și de decădere, la fel cum a fost și drumul ei către viață sănătoasă și activă. Dacă, de obicei vedetele apelează la ajutorul celor mai buni antrenori din domeniu, în cazul lui Kelly lucrurile nu au stat așa.

La ea funcționează antrenamentele de 10 minute, făcute în fiecare zi: „În felul acesta totul se pune în mișcare în organismul tău. Este mijlocul ideal de încălzire înainte de antrenamentul propriu-zis – fac o jumătate de oră de antrenament cardio și apoi 20 de minute de yoga”, a declarat vedeta pentru revista The Cut. 

Jessica Simpson

Merge pe jos în fiecare zi. În prezent, aproape toată lumea folosește un pedometru pentru a-și urmări activitatea zilnică și pentru a-și stabili noile obiective. La fel stau lucrurile și în cazul vedetelor. Jessica Simpson a declarat pentru ABC News că, pentru a se menține în formă, folosește o combinație între antrenamentele de forță și mersul pe jos, având un obiectiv zilnic de 12.000 de pași.

„Merg 5 kilometri pe jos în fiecare zi. Împreună cu Eric scoatem copiii la plimbări lungi prin împrejurimi”, a declarat Jessica pentru revista PopSugar. În programul ei săptămânal sunt incluse 4 antrenamente de forță, combinate cu exerciții de rezistență pe bandă. „O iau ușor în fiecare săptămână ca să nu dau posibilitatea să se acumuleze oboseala și frustrarea”, a mai declarat Jessica Simpson pentru ABC News.

MAI MULT DESPRE: vedete