Cele mai ciudate pasiuni ale vedetelor

26 Octombrie 2016
Nu te-ai fi gândit că Johnny Depp colecţionează păpuşi Barbie, dar asta chiar se întâmplă! Actorul are o cameră plină!

Taylor Swift

Tânăra cântăreaţă nu are timp de hobby-uri complexe, însă are o pasiune extrem de drăgută. Ea colecţionează globuri de Crăciun, aşa că prietenii ei ştiu mereu ce să îi dăruiască!

Nicolas Cage

Actorul a dezvoltat o obsesie pentru Superman. Colecţionează benzi desenate cu acesta şi deţine toate seriile de filme.

Mike Tyson

Cel mai rău om de pe planetă iubeşte porumbeii de curse. Pasiunea lui include atât posesia, cât şi antrenarea lor pentru zbor.

Johnny Depp

Celebrul actor are o pasiune neobişnuită, aceea de a colecţiona păpuşi Barbie. Se pare că ar fi început să le strângă pentru a-l ajuta să intre mai bine în pielea personajelor pe care le joacă, dar s-a transformat într-o adevărată pasiune. Johnny are o cameră special amenajată numai pentru depozitarea acestor jucării.

Mila Kunis

Frumoasa actriţă are o carieră de invidiat şi o familie frumoasă. Înainte de toate astea, ea era pasionată de jocuri video, mai precis de "World of Warcraft", dar a trebuit să renunţe pentru a reuşi să facă faţă noii sale vieţi. Totodată, e un mare fan Star Trek.

Claudia Schiffer

Frumoasa Claudia Schiffer este extrem de atrasă de insecte, lucru surprinzător ţinând cont de delicateţea prin care se remarcă. Ea colecţionează păianjeni şi alte astfel de insecte, dar are şi picturi care le reprezintă în întreaga casă.

Simon Cowell

Celebrul jurat are o pasiune care nu îl costă nimic, el face căţărături în copaci în timpul său liber. Simon spune că această activitate îi menţine forma fizică.

Paris Hilton

Deşi Paris Hilton este o persoană care ne-a surprins întotdeauna şi de la care te poţi aştepta la orice, cu siguranţă nu te-ai fi gândit că este vânător de broaşte, aşa cum numeşte ea ceea ce face. Este poate cel mai ciudat hobby pe care îl poate avea cineva, şi anume să prindă broaşte şi să le privească.

Rod Stewart

Cântăreţul constuieşte trenuri, machete de trenuri şi căi ferate. Se poate spune că acesta a devenit obsedat de ceea ce la început era doar o pasiune.

Tom Hanks

Actorul are mai mult de 200 de maşini de scris portabile de epocă şi aproape toate funcţionează perfect.