Ce fac vedetele în minivacanţa de 1 Mai? Află unde se distrează!

1 Mai 2014
De 1 mai, românii s-au obişnuit să petreacă la mare, pe plajă, sau la iarbă verde, la grătare. Inclusiv vedetele se ghidează după acest lucru, unele celebrităţi anunţând ce fac în această minivancaţă.

Liviu Vârciu petrece 1 mai la Constanţa

Vedeta de la Kanal D a afirmat că a copilărit în Constanţa, oraş în care îşi petrece de fiecare dată minivacanţa pe care o are de 1 mai.

„Să sărbătoreşti 1 mai şi să nu mergi la mare este exact ca şi cum ai merge la o nuntă fără lăutari. Eu sunt un om al mării, acolo m-am născut. De mic copil, mă urcam în troleu şi în 10 minute eram pe plajă. Întotdeauna am iubit şi voi iubi marea“, a spus Liviu Vârciu.

Adina Postelnicu se relaxează la Valea cu Peşti

De 1 mai, Adina Postelnicu a ales să se relaxeze la munte, nu la mare, aşa cum fac majoritatea românilor. Blonda îşi va petrece câteva zile departe de agitaţia Capitalei şi s-a refugiat la Valea cu Peşti, în inima munţilor.

“Am preferat anul acesta să fug de aglomeraţie şi să nu mai merg la mare, aşa că am venit aici, la Valea cu Peşti, locul meu de suflet. Când vreau să-mi încarc bateriile, mă refugiez aici“, a spus Adina.

Aylin va sta în studioul de înregistrări

Artista a lansat zilele trecute o nouă melodie, „Half of me“, după lansare afirmând că este posibil ca de 1 mai să stea în studio.

„Trebuie specificat din capul locului că nu sunt genul petrecăreţ. 1 mai pentru mine este o zi liberă. Dacă merg la mare, merg la Constanţa să-mi văd parinţii, o vizitez pe bunica, şi mă relaxez acasă la Neptun. Anul ăsta probabil că o să fiu la repetiţii cu trupa“, a spus Aylin.

Laura Cosoi evită aglomeraţia

Laura Cosoi afirmă că nu îşi petrece minivacanţa de 1 mai la mare, deoarece nu îi place aglomeraţia.

„Nu merg la mare de 1 mai pentru că mi se pare prea aglomerat. Cum programul meu este flexibil, pot alege liniştită altă dată. Anul acesta rămân în Bucureşti de 1 mai. Probabil voi merge la pădure, la un picnic cu prietenii“, a spus vedeta.

Simona Pătruleasa nu merge la mare

Vedeta de la Kanal D afirmă că nu merge niciodată la mare de 1 mai, deoarece nu i se pare o zi specială.

„Cel mai probabil îmi voi petrece ziua în aer liber, în parc, alături de fetiţa mea, Ingrid. Încerc să mă bucur de momentele pe care pot să le petrec alături de familia mea, şi acelea sunt cu siguranţă cele mai tari zile din viaţa mea“, a spus Simona Pătruleasa.