Cât de nebun era şi ce succes avea Florin Călinescu? Asistenta lui Sârbu povesteşte!

Realizatorul emisiunii ”Chestiunea zilei” avea, în anul 2000, cel mai mare salariu din România, voia să candideze la preşedinţie şi îşi spiona angajaţii la budă
Doina Gradea, cea care a fost alături de Adrian Sârbu vreme de două decenii, scrie pe blogul ”Oare sunt un porc” şi despre vedeta de televiziune Florin Călinescu, un actor care pentru scurtă vreme a devenit cea mai influentă persoană din ţară.

”Una din cele mai mari vedete de televiziune din România, care va rămâne în istoria televiziunii, a fost şi rămâne Florin Călinescu.
Nu o spun eu neapărat, ci datele de audienţă de la vremea respectivă.
Întâi cu programul de dimineaţă de la PRO TV unde, zilnic, dădea milionul “cu mânuţele astea două”, apoi la revelioane cu concursuri unde erau câştiguri fabuloase, totul terminându-se cu celebra emisiune “Chestiunea zilei”, momentul apogeului profesional.
Una din cele mai mari vedete de televiziune din România, care va rămâne în istoria televiziunii, a fost şi rămâne Florin CălinescuDoina Gradea
Ce format de emisiune a fost “Chestiunea zilei”? Seară de seară, târziu, de la 22:00, Călinescu aducea în platoul din Teatrul Giuleşti cele mai importante personalităţi din România, dar şi vedete internaţionale care veneau în vizită pe la noi.
4 Septembrie 2015