Cât au câştigat vedetele de pe urma nunţilor? Pepe, peste 100.000 de euro!

28 Iulie 2014
Săptămâna trecută a avut loc unul dintre cele mai mari evenimente mondene ale acestui an, nunta lui Pepe cu Raluca Pastramă. După marele eveniment, presa a anunţat câţi bani a câştigat cuplul de pe urma nunţii, aşa că vă vom prezenta în continuare câţi bani primesc vedetele la nunţi.

Pepe şi Raluca au plecat acasă cu peste 100.000 de euro

Potrivit declaraţiilor Oanei Zăvoranu, toată organizarea nunţii lui Pepe a fost pe barter, astfel că artistul nu a scos niciun ban din buzunar pentru marele eveniment. Astfel, toţi banii primiţi de Pepe şi Raluca au rămas la cei doi, suma ridicându-se la peste 100.000 de euro.

Oana Roman, profit de 120.000 de euro

Oana Roman şi iubitul ei, Marius Elisei, s-au cununat religios în luna iunie, cei doi organizând, în aceeaşi zi, şi botezul fiicei lor, Maria Isabel, în vârstă de patru luni.

Cea mai fericită zi din viaţa Oanei Roman s-a transformat şi în cea mai profitabilă afacere din viaţa ei. Vedeta şi soţul ei au făcut o avere din nunta lor şi botezul fetiţei: cei doi au primit de la invitaţi nu mai puţin de 120.000 euro.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au câştigat 60.000 de euro

În toamna anului trecut, Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au avut nunta, în urma evenimentului cei doi însurăţei primind de la invitaţi 60.000 de euro. Din păcate pentru cei doi, relaţia lor a mai durat doar câteva luni, iar la începutul acestui an au decis să divorţeze.

Lucian Bute, 130.000 de euro

Boxerul român şi-a unit destinele, vara trecută, cu Elena, aleasa inimii lui. Nunta a avut loc la Palatul Cantacuzino, din Buşteni, la eveniment participând 450 de persoane. Se pare că Lucian Bute s-a ales, în urma acestui eveniment, cu aproximativ 130.000 de euro.

Delia Matache a câştigat 160.000 de euro

Un eveniment grandios petrecut în urmă cu doi ani a fost nunta Deliei Matache. Artista şi soţul ei, Răzvan Munteanu, au avut la petrecere aproximativ 500 de invitaţi, iar profitul mirilor a fost de 160.000 de euro.

MAI MULT DESPRE: nunta, bani, Pepe, bani nunta, nunta Pepe