Căsătoria este doar o formalitate. 7 cupluri de vedete care o demonstrează

9 August 2017
Nu este necesar să te căsătorești ca să ai o relație fericită. Enrique Iglesias și Anna Kournikova sunt împreună de 16 ani, fără să fi făcut pasul cel mare

Goldie Hawn și Kurt Russell

Acest cuplu format din doi actori de top de la Hollywood este exemplul clar care ne arată că o relație poate rezista decenii fără căsătorie. Deși sunt împreună de aproape 30 de ani, Goldie Hawn și Kurt Russell nu s-au grăbit să-și oficializeze relația. "Ne iubim foarte mult. Bineînțeles, ca în orice familie, ne certăm uneori, dar încă ne place să fim împreună", a declarat Goldie.

Tina Turner și Erwin Bach

Veșnic tânăra Tina Turner a trăit 27 de ani alături de partenerul său, Erwin Bach, înainte de a se căsători. Cei doi au făcut în cele din urmă nunta, în anul 2013, dar acesta este un simplu detaliu, având în vedere că timp de aproape 30 de ani nu au simțit nevoia să facă acest pas. Tina chiar și-a schimbat cetățenia și s-a mutat în Elveția pentru a fi alături de partenerul său.

Shakira și Gerard Pique

Celebra cântăreață din Columbia și fotbalistul spaniol Gerard Piqué sunt împreună de șapte ani și au doi fii adorabili. S-au întâlnit în timpul pregătirilor pentru Cupa Mondială din 2010. Starul spaniol a spus că Shakira l-a cucerit atunci când i-a răspuns la o întrebare simplă despre cum este vremea în Africa de Sud, țara în care s-a desfășurat competiția sportivă din 2010, iar cântăreața și-a exprimat sentimentele pentru iubitul său în cântecul numit "Me Enamore".

Eva Mendes și Ryan Gosling

Așa cum se întâmplă de obicei în cazul actorilor, Eva Mendes și Ryan Gosling s-au cunoscut pe platourile de filmare. Au trecut șase ani de atunci, iar presa a tot speculat că cei doi s-au despărțit. Punctul critic a fost cel în care Ryan a participat la ceremonia Oscar la brațul altei femei, care s-a dovedit a fi sora lui. Cei doi actori încearcă să-și mențină relația ascunsă de ochii curioșilor și au două fetițe împreună.

Anna Kournikova și Enrique Iglesias

Fosta tenismenă din Rusia și cântărețul spaniol sunt împreună din 2001, timp în care au fost înconjurați de mii de zvonuri, de la căsătorie, despărțire, sarcină și multe alte invenții. Pentru că sunt foarte discreți și nu spun prea multe despre relația lor, zvonurile apar la fiecare pas. Dar aceste două celebrități demonstrează că o relație puternică poate rezista chiar și fără căsătorie mulți ani la rând, în ciuda tuturor speculațiior și bârfelor.

Oprah Winfrey și Stedman Graham

Oprah, una dintre cele mai bogate și influente femei din lume, are o relație de peste 30 de ani cu partenerul său, Stedman Graham. Cei doi au fost la un pas să se căsătorească în anul 1992, dar apoi s-au răzgândit. Oprah a spus ulterior că ea și Graham sunt foarte fericiți împreună și nu au nevoie de o nuntă pentru a demonstra asta.

Natalia Vodianova și Antoine Arnault

Atunci când l-a cunoscut pe omul de afaceri francez Antoine Arnault, Natalia era căsătorită cu englezul Justin Portman. La început, relația lor a fost una de afaceri. Au devenit apropiați după ce modelul a divorțat, iar în prezent au doi copii împreună. Natalia și Antoine sunt împreună de șase ani, dar nu intenționeazî să se căsătorească. 

MAI MULT DESPRE: relatii, vedete, cupluri