Au mers prea departe! 11 oameni obişnuiţi care au vrut să arate ca idolii lor

15 Iulie 2019

Toate celebrităţile, inclusiv cele ficţionale, au adepţi şi admiratori. Dar, unii oameni sunt capabili să ia cele mai drastice măsuri pentru a arăta exact ca idolii lor!

De exemplu, argentinianul Fran Mariano a slăbit enorm pentru a arăta precum cântăreţul lui favorit, iar modelul Pixee Fox nu a ezitat să îşi scoată 6 coaste pentru a obţine talia Jessicăi Rabbit.

Iată 11 oameni obişnuiţi care au mers prea departe pentru a ajunge să semene cu vedetele lor preferate!

Foto: brightside

Ricky Martin — Fran Mariano

Argentinianul Fran Mariano încearcă se mulţi ani să ajungă să arate ca faimosul cântăreţ Ricky Martin. Pentru a-şi atinge visul, el a pierdut foarte mult în greutate, iar transformarea este uluitoare.

Kim Kardashian — Kamilla Osman

Kim are o mulţime de sosii, dar Kamilla Osman din Canada este cu siguranţă cea mai faimoasă. Potrivit lui Kamilla, ea nu a vrut niciodată să arate exact ca şi Kim, ci pur şi simplu s-a întâmplat!

Madonna — Adam Guerra

A fost nevoie de 12 ani pentru ca Adam Guerra din Los Angeles să ajungă se semene cu celebra cântăreaţă şi se pare că a meritat din plin! Ea a devenit cea mai renumită sosie a Madonnei.

Leonardo DiCaprio — Konrad Annerud

Modelul suedez, Konrad Annerud, seamănă foarte mult cu DiCaprio în tinereţe, de aceea îl poate juca cu uşurinţă într-un film biografic.

Rihanna — Renee Kujur

După cum se poate observa, India are propria ei Rihanna. Renee Kijur este cu adevărat mândră de asemănarea cu celebra cântăreaţă. Nimeni din India nu poate nega faptul că Rihanna este o femeie foarte atractivă, de aceea Renee se foloseşte de asemănarea cu vedeta pentru a lărgi percepţia frumuseţii în societatea indiană. Din nefericire, această ţară are o mulţime de prejudecăţi, iar fotografiile modelelor cu piele închisă la culoare sunt de obicei retuşate pentru a le face să pară mai palide.

Kylie Jenner — Amira Boualleg

Kylie Jenner are o sosie din Franţa. Numele ei este Amira Boualleg, are 16 ani, locuieşte în Paris şi spune ca oamenii o privesc ca şi cum ar fi văzut-o deja undeva. La fel ca şi Kylie, Amira iubeşte cosmeticele şi speră că într-o zi îşi va lansa propriul brand.

Jessica Rabbit — Pixee Fox

Modelul suedez din Las Vegas, Pixie Fox, seamănă cu mai multe personaje Dinsney. Din faţă, arată ca Jessica Rabbit, iar din profil cu Mica Sirenă. Cea mai mare parte a oamenilor se folosesc de machiaj, peruci şi lentile colorate pentru a semăna cu idolii lor, dar, Pixee a apelat la chirugia estetică în acest scop. Ea şi-a schimbat forma corpului, faţa şi chiar şi-a scos 6 coaste pentru a avea talia unei prinţese Disney.

The Hulk — Romario Dos Santos Alves

Un culturist brazilian a crezut că muşchii nu sunt suficienţi pentru a arăta ca eroul său, Hulk. De aceea, Romario a decis să facă nişte injecţii pentru a-şi mări braţele. Din păcate, experiementul său ar fi putut avea un sfârşit tragic dacă nu ar fi existat medicii care l-au salvat de la amputare.

Superman — Herbert Chavez

Fanul lui Superman este din Filipine şi a suferit 26 de intervenţii chirurgicale pentru a se transforma în eroul său favorit. Herbert Chavez colecţionează figurine cu Superman încă de la vârsta de 4 ani, sperând că va fi ca el într-o zi. Visul său s-a îndeplinit la vârsta de 37 de ani după numeroase eforturi.

Megan Fox — Claudia Alende

Care dintre cele două este adevărata Megan Fox? Cea cu căciulă! Se pare că modelul brazilian Claudia Alende seamănă izbitor de mult cu actriţa. Surpinzător este faptul că această fată obişnuită are peste 2 milioane de urmăritori pe Instagram, de două ori mai mult decât Megan Fox.

Angelina Jolie — Chelsea Marr

Chelsea Marr a avut de suferit de pe urma asemănării sale cu Angelina Jolie. Abuzul online a fost unul dintre principalele motive pentru care a fost nevoită să renunţe la cariera de model şi să lucreze ca sosie. Ea a mărturisit că, în ciuda tuturor comentariilor negative, este fericită pentru asemănarea izbitoare.