Atunci şi acum. Cum arătau 8 vedete înainte de a cunoaşte celebritatea

11 Martie 2017
Charlize Theron este de nerecunoscut în această fotografie făcută înainte de a cunoaşte celebritatea. Vezi cum arătau şi alte vedete înainte de a fi celebre!


Erau tinere şi fără operaţii estetice, la care au apelat ulterior mai multe vedete care au cunoscut faima la Hollywood. Un exemplu este frumoasa actriţă Charlize Theron care arăta foarte diferit în fotografia care o înfăţişează înainte de a cunoaşte celebritatea.


Modul în care arătau vedetele celebre de la Hollywood înainte de a da lovitura cu rolurile din filmele care i-au consacrat era foarte diferit. Brad Pitt, Mila Kunis şi Tom Cruise sunt alte câteva vedete a căror imagine era foarte diferită de cum îi cunoaştem în prezent. Şi este firesc să se întâmple acest lucru, deoarece au trecut anii şi peste ei, însă nu poţi să nu te miri de imaginea total lipsită de strălucire şi de modul în care au evoluat până la imaginea pe care o cunoaştem.

Iată cum arătau 8 vedete înainte de a cunoaşte celebritatea! Unele te vor surprinde cu siguranţă!

Charlize Theron

Cunoscuta actriţă apreciată pentru frumuseţea sa aparte a avut primul ei rol în filmul horror "Children of the Corn III: Urban Harvest" (1995). De atunci cariera ei a cunoscut o evoluţie fulminantă, ajungând să fie una dintre cele mai apreciate actriţe de la Hollywood. În această fotografie realizată înainte de a cunoaşte celebritatea, Charlize Theron arată foarte diferit faţă de imaginea cu care ne-am obişnuit noi.

Mila Kunis

A debutat în televiziune în 1994 fără prea mare succes, iar abia cu rolul din serialul "That '70s Show" a început să se facă remarcată la Hollywood.

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher a cunoscut succesul ca model, iar ca actor şi-a început cariera interpretându-l pe Michael Olsen în "That ‘70s Show", serial în care a jucat alături de Mila Kunis. În fotografia realizată pe vremea când era model, Ashton Kutcher arată diferit de imaginea sobră pe care o afişează acum pe covorul roşu.

Brad Pitt

A avut primul său rol în 1987, însă abia cu "Thelma şi Louise" a dat lovitura şi a fost catalogat drept unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood.

George Clooney

Şi-a început cariera în 1978 în show-ul "Centennial", însă abia cu serialul "ER" a cunoscut faima la Hollywood.

Tom Cruise

Tom Cruise a avut primul rol în filmul "Endless Love" pe când avea 19 ani. Chiar dacă nu a cunoscut succesul imediat, cariera sa a cunoscut o evoluţie extraordinară după rolurile din "Mission Impossible", "Interview with a vampire" şi "Minority Report".

Keanu Reeves

A început să joace de la vârsta de 9 ani, însă noi mereu ne vom aminti de el ca Neo din "Matrix".

Channing Tatum

Channing a fost stripper şi model pentru Dolce&Gabana şi a debutat ca dansator în videoclipul „She bangs” al lui Ricky Martin. Şi-a făcut debutul cu drama "Couch Carter", însă abia cu rolul din "Step Up" a devenit celebru.