Aşteptând un copil: Valentina şi Alina, bătaie pe prizonierul Borcea!

Un anunţ publicat de celebrul fotomodel pe pagina de Facebook aruncă lumea mondenă în aer la început de an. Soţia şi amanta şi-au declarat război, condamnatul se dă lovit, iar moştenitorul e pe drum
La început de an, s-a declanşat un mega scandal în viaţa mondenă a României. Soţia şi amanta lui Cristi Borcea, fostul preşedinte al clubului Dinamo, actualmente deţinut la Poarta Albă, s-au luat la păruială în public.
Scandalul a început în momentul în care Valentina Pelinel, celebrul fotomodel, a postat pe Facebook că e însărcinată: ”Sunt foarte fericită să pot împărtăşi cu voi cea mai frumoasă veste: voi deveni mamă şi în acest moment pot confirma această ştire. Chiar azi am fost la medic şi totul merge perfect, aşa că mi-am dorit să fiţi primii care se bucură împreună cu mine. Ştiu că acum se fabrică multe ipoteze şi scenarii, de aceea am aşteptat să confirm o veste aşa de importantă doar în momentul în care am fost sigură de ea. Va mulţumesc pentru urări şi gândurile bune”, a scris ea pe pagina oficială de Facebook.
Valentina Pelinel are o relaţie cu omul de afaceri Cristi Borcea, condamnat pentru evaziune fiscală la şase ani de închisoare. Fotomodelul are 35 de ani şi nu a declarat cine e tatăl copilului, dar a recunoscut că l-a vizitat pe afacerist în penitenciar. La scurt timp după ce a izbucnit scandalul, Borcea a acuzat probleme de sănătate şi a schimbat celula cu salonul de spital.
Fostul şef al dinamoviştilor a mai fost subiectul unei anchete a administraţiei închisorilor pentru privilegiile pe care le are în detenţie. A fost acuzat că şi-a instalat bandă de alergare în celulă, că are acces la telefonul mobil şi la internet în afara programului stabilit.
7 Ianuarie 2016