Asistenta lui Sârbu, mărturie explozivă: Măruţă credea tot timpul că va fi dat afară!

Doina Gradea a fost numărul doi în PRO TV vreme de peste un deceniu. Într-un text de o sinceritate şocantă povesteşte despre mecanismele secrete ale celui mai mare post TV din România

A fost multă vreme asistenta celui mai important şef de televiziune din România, e vorba de Adrian Sârbu. nimeni nu putea intra la marele boss fără să treacă de Doina Gradea. Fostă jurnalistă, inteligentă şi cinică, l-a ajutat pe influentul mogul să-şi conducă afacerea şi să-şi impună viziunea. Acum, doamna Gradea a decis să vorbească. Într-un text lung, publicat pe blogul ”Oare sunt un porc?”, dezvăluie multe taine din culisele celei mai importante televiziuni.

Descoperiţi care erau mecanismele prin care un băiat timid şi cu puţină experienţă în televiziune ajunge un star naţional, e vorba de ”paradoxul Cătălin Măruţă”:

”Ani la rând, de la lansarea PRO TV în 1995, am avut ocazia să întâlnesc poate cele mai mari vedete de televiziune  pentru că, fie erau la PRO TV, fie îşi doreau asta şi încercau să ajungă acolo.

Astăzi vorbim despre Cătălin Măruţă, non-vedetă perfectă.

Trăgeau sfori, îşi asaltau prietenii, persoane importante, să intervină pentru ele să ajungă la PRO TV. Eu am fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu din 1995 până în 2004 şi Corporate Affairs Director din 1998 până în 2004.

2 Septembrie 2015