Andra: „Dacă fac o fetiţă, aş boteza-o Alma-Maria sau Eva-Maria“

Sergiu și Andrei au sărbătorit, miercuri dimineață, 11 ani de Kiss FM, împreună cu Andra și Smiley. Artiștii au concertat live și au cântat 'La mulți ani!' radioului numărul 1 din România. Intervievați de cei doi realizatori ai matinalului Kiss FM, invitații le-au dezvăluit fanilor câteva secrete.

Pus mereu pe glume, Andrei a întrebat-o pe cântăreață dacă, în eventualitatea că ar avea și o fată, ar boteza-o Mara. Ca să o alinte 'Măruța', i-a explicat apoi realizatorul Kiss FM. „Îmi place și Mara, dar îmi place mai mult Alma-Maria, Eva-Maria”, a dezvăluit Andra, amintind că află zilnic din presă că ar fi însărcinată.

„Ea în fiecare zi primește vestea că e însărcinată, numai că o primește din surse externe”, a comentat și Smiley.

Cei doi invitați au fost chestionați și cu privire la intenția de a-și face tatuaje.

În vreme ce Smiley a declarat că nu vrea așa ceva, Andra a spus că-i este teamă. „Eu mi-aș dori, dar n-am curaj. Mi-ar plăcea, dar nu mi-aș scrie poezii pe mine, mi-aș scrie numele băiatului, al fetiței, al soțului meu”, a spus Andra.

Cei doi invitați au dezvăluit și care este juratul lor preferat de la X Factor, și anume Delia. Sergiu și Andrei s-au interesat și cu privire la lucrurile care i-au supărat recent pe invitați, aflând că Andra este o persoană care nu se enervează cu una, cu două.

„Eu nu mă enervez.
Dacă mă enervez, îmi trece repede. M-am enervat că a răcit băiatul meu, dar nu m-am enervat pe cineva”
, a mărturisit Andra la Kiss FM.

6 Noiembrie 2014