Album de familie. 10 tați celebri care își adoră copiii

11 Decembrie 2023

Există întotdeauna un loc special în inimile noastre pentru tații celebri, cărora nu le este frică să-și arate laturile jucăușe și prostești, totul în încercarea de a-și vedea copiii fericiți.

Un tată care depune eforturi suplimentare pentru a-și vedea copilul fericit și vesel, ne amintește că dragostea de părinte poate străluci mai tare decât luminile de la Hollywood.

 

Iată în galeria de mai jos 10 tați celebri care își adoră copiii:

David Beckham

Fotbalistul de renume mondial a spus odată: "A fi prezent cu copilul tău, acesta este cel mai mare cadou pe care îl poți oferi oricărui copil, atenția ta".

De atunci a confirmat în repetate rânduri că nu aruncă cuvinte în vânt. Îl putem observa adesea în diferite ipostaze, de la purtarea costumelor de supererou, ducându-și copiii la fotbal și concerte și chiar să coasă rochii de păpuși pentru fiica sa, Harper.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone poate fi un tată supraprotector, dar când vine vorba de distracție, el nu poate rezista fiicelor sale.

Stallone a spus odată cât de mult regretă momentele în care și-a pus cariera înaintea familiei sale: "Uneori, pun munca înaintea familiei mele și aceasta este o greșeală tragică ce nu se va mai repeta".

Cristiano Ronaldo

Celebrul fotbalist este tată a cinci copii. În ciuda programului său agitat și a antrenamentului riguros, starul este observat frecvent dedicând timp copiilor și familiei sale.

"A fi tată și a-mi vedea familia crescând este, fără îndoială, cel mai mare privilegiu pe care l-am avut. Petrecând timp cu ei, fiind alături de ei, zâmbind și râzând cu ei. Mi-au adus multă fericire și bucurie vieții", a spus Ronaldo.

John Legend

Cântărețul a vorbit despre cum e să fii tată cu patru copii, spunând: "Ei aduc multă bucurie casei și multă energie pozitivă".

El își asumă un rol de părinte activ și încearcă să petreacă cât mai mult timp cu copiii săi, de la participarea la lecții de balet cu fiica sa, până la a se îmbrăca și a purta ținute asortate cu fiul său.

Jay-Z

În ciuda faptului că își ține copiii departe de lumina reflectoarelor, ori de câte ori Jay-Z este văzut cu ei în public, el pare a fi un tată iubitor și afectuos pentru copiii săi cu Beyoncé.

El recunoaște deschis că paternitatea l-a transformat în mod pozitiv: "Fiecare secundă pe care o petreci departe de casă și familie, o petreci departe de dezvoltarea acestor oameni pe care i-ai adus aici, pe care îi iubești mai mult decât orice pe lume".

Machine Gun Kelly

În timp ce, în prezent, Machine Gun Kelly are o relație cu Megan Fox, el are și o fiică dintr-o relație anterioară, pe nume Casie. Fata s-a născut în 2009.

Nu sunt disponibile prea multe informații despre mama copilului său, dar rapperului îi place să petreacă timp de calitate cu fiica sa și o ia frecvent cu el în turnee.

Channing Tatum

În calitate de tată singur, Channing Tatum face mai mult decât atât pentru a se asigura că fiica lui, Everly, primește dragostea pe care o merită. În ciuda faptului că a recunoscut că nu are abilități precum împletirea părului sau aplicarea machiajului, el a declarat cu mândrie că a învățat aceste abilități doar pentru fiica sa.

Când a fost întrebat despre filozofia lui de părinte, Channing a răspuns râzând, spunând: "N-am idee. Încerc doar să navighez prin ea. Cred că, la fel ca orice alt părinte, pur și simplu încerci să nu-ți afectezi negativ copiii, chiar dacă știi că, într-o oarecare măsură, este inevitabil."

Mark Wahlberg

Fiind tată a patru copii, Mark Wahlberg îi pune mai presus de orice, chiar și de cariera lui ilustră la Hollywood.

Starul de cinema a discutat deschis despre alegerea sa de a se îndepărta de Hollywood, optând pentru o mutare în Las Vegas, "Copiii sunt cu adevărat fericiți și totul este despre ei. Fiica mea face călărie, fiul meu este un jucător de golf. Fiica mea cea mare, acum a plecat la facultate. Fiul meu este încă mic."

El a remarcat că Las Vegas-ul le oferă într-adevăr copiilor șansa de a prospera.

Ethan Hawke

Fie că își petrece timpul cu fiica sau fiul său cel mai mare, fie că își distrează copiii cei mai mici, Ethan Hawke, tată a patru copii, pare să savureze fiecare moment de paternitate.

Ethan a spus odată că: "Lucrul minunat la copii este că au nevoie de tine în fiecare zi. Îți oferă echilibrul vieții. Înseamnă că întreaga ta viață nu este doar despre tine."

El s-a referit, de asemenea, la paternitate ca fiind "cea mai mare plăcere din viața mea” și a subliniat că a fi părinte este "singurul rol care, dacă nu îmi iese, îmi voi considera viața un eșec".

Martin Scorsese

Regizorul câștigător al Oscarului, Martin Scorsese, a îmbrățișat recent un rol nou și neașteptat: apariția în videoclipurile TikTok ale fiicei sale, Francesca.

Aceste videoclipuri scurte au devenit rapid virale și se numără printre lucrurile pe care le face pentru fiica sa iubită.

MAI MULT DESPRE: vedete, divertisment, tati celebri