A plătit 30.000 de dolari ca să semene cu Kim Kardashian. 5 vedete copiate

Claire Louise Leeson, 24 de ani, a ajuns datoare vândută din cauza visului ei de a arăta ca starleta americană. Nu este însă singura care a apelat la chirurgii esteticieni pentru a copia o vedetetă.

Kim Kardashian

Claire Louise Leeson, de 24 de ani, din Marea Britanie, este o mare admiratoare a lui Kim Kardashian. Obsesia pentru starleta americană a făcut-o pe tânără să-şi dorească să arate exact ca idolul ei. Astfel, britanica a cheltuit peste 30.000 de dolari pe tratamente stomatologice, operaţii estetice, produse de make-up şi haine pentru a fi copia frumoasei Kim Kardashian. "În primul rând, mi-am albit dinţii şi mi-am mărit bustul... M-am dus cu poza lui Kim la medicul chirurg şi i-am spus că vreau să arăt ca ea. De asemenea, port boxeri cu pernuţe din silicon", a povestit Claire.

Transformarea suferită a costat-o pe Claire peste 30.000 de dolari. "Eu lucrez, dar salariul meu nu-mi permite să fac asemenea investiţii. M-am imprumutat şi mi-am folosit toate cărţile de credit! Sunt plină de datorii. Mereu îmi spun că le voi plăti de îndată ce fac rost de bani, însă atunci când îi am, mă gândesc la ce urmează să fac pentru a semăna şi mai mult cu Kimmy", a recunoscut Claire. Cu toate acestea, Claire declară că este mulţumită de rezultate şi susţine că este mai încrezătoare ca niciodata în propriile forţe, mai ales că în adolescenţă i se spunea des că este urâtă.

Jennifer Lawrence

O femeie în vârstă de 30 de ani din Houston, Statele Unite, a cheltuit 25.000 de dolari pe operaţii estetice pentru a arăta ca Jennifer Lawrence. Femeia, care îşi spune Kitty, i-a cerut unui chirurg estetician să o transforme în copia fidelă a actriţei. Medicul i-a modificat nasul, i-a refăcut forma feţei şi i-a îndepărtat grăsimea de pe braţe, şolduri, coapse.

Deşi soţul ei nu e convins că arată ca Jennifer Lawrence, femeia şi medicul sunt mulţumiţi de rezultate. "Bineînteles că arăt ca Jennifer Lawrence! Mi se părea că şi înainte semănam puţin cu ea, însă acum semăn şi mai mult", a declarat femeia pentru postul TV ABC News.

Jennifer Lopez

Două surori din Marea Britanică au trecut prin numeroase operaţii estetice pentru a arăta ca idolul lor, cântăreaţa Jennifer Lopez. Transformările au costat 20.000 de lire sterline, sumă plătită de mama celor două fete.

La vârsta de 16 ani, Jennifer a început seria de operaţii estetice menite să o transforme în vedeta de origine hispanica. La scurt timp, sora ei mai mica, Karen, a vrut exact acelaşi lucru. Rezultatele însă nu le-a mulţumit pe cele două surori. "Posteriorul meu e atât de mare acum încât a devenit un blestem, pentru că toţi bărbaţii vor să-l atingă când merg în club. Atrag prea multă atenţie şi mă enervează", a spus Karen, acum în vârstă de 20 de ani.

Nici Jennifer, sora mai mare nu este încântată de transformare. "Le invidiam pe femeile voluptoase ca J-Lo. Când am spus prima dată că vreau să mă operez, mama a zis nu şi m-a sfătuit să aştept până împlinesc 18 ani, când corpul va ajunge la maturitate. Însă am vrut rezultate imediate. Am rugat-o în fiecare zi, spunându-i cât de nefericită sunt până când, un an mai târziu, a fost de acord", a povestit Jennifer. "După operaţii aveam corpul unei femei, însă, în realitate, eram doar un copil. Sunt atâtea imagini cu celebrităţi perfecte, încât este greu să nu simţi presiunea. Noi am simţit-o. Însă dacă ai bani şi te face fericit, de ce să nu o faci? Viaţa e prea scurtă ca să te simţi nefericit", a adăugat Jennifer.

Britney Spears

Un american din Ohio a dat 77.000 de euro pentru o operație de schimbare de sex și alte intervenții chirurgicale pentru a arăta ca idolul său, Britney Spears.

Ca bărbat, se numea Kody, iar azi se numește Kara Hays. "Când te simți o femeie prinsă în trupul unui bărbat, faci orice să te eliberezi. Am vrut să arăt ca ea pentru că este o femeie puternică, frumoasă, toată lumea voia să o aibă de iubită", a explicat transsexualul, citat de "The Daily Mail". Kara a povestit că a suferit o depresie în același timp cu Britney Spears şi asta l-a determinat să apeleze la bisturiu. Acum, la 10 ani de la operația de schimbare de sex, Kara susține că este mulţumită de schimbările făcute.

Justin Bieber

Toby Sheldon a cheltuit 100.000 de dolari pentru a arăta ca idolul lui, Justin Bieber. Tânărul îl admiră atât de mult pe artistul de 20 de ani, încât a decis să apeleze la operaţiile estetice necesare pentru a-i semăna. "Când Justin a devenit celebru, chipul lui era peste tot şi mi-am spus, văzându-i fotografiile, că vreau să semăn cu el", a declarat bărbatul pentru tabloidul Closer.