A apărut LaLa Band Magazine, revista unei generaţii

Fanii trupei LaLa Band şi ai serialului Pariu cu viaţa, difuzat pe Pro TV, au de astăzi, 23 mai, un motiv în plus de bucurie: numărul 1 al revistei LaLa Band se va găsi la toate chioşcurile de presă din ţară şi la BookStop-urile Litera!

În cele 40 de pagini se vor regăsi noutăţi, o trecere în revistă a principalelelor momente din istoria trupei, interviuri cu membrii LaLa Band, fotografii şi detalii din viaţa personală şi de scenă a celebrilor tineri care au revoluţionat şi împrospătat felul în care este percepută în România viaţa de adolescent.

Din LaLa Band Magazine nu lipsesc paginile de Beauty, în care LaLa Girls dezvăluie secrete din ritualul lor de frumuseţe, dar nici paginile de timp liber din care puteţi afla preferinţele fiecărui membru al trupei în materie de cărţi, filme, muzică, vacanţe, sport sau shopping.



Rubrica COOL Fashion, realizată de unul dintre cei mai cunoscuţi şi creativi designeri români, Dana Budeanu, completează fericit structura revistei LaLa Band Magazine.

Revista se adresează tinerilor cu vârste între 13 şi 18 ani şi se vrea un punct de informare şi de întâlnire pentru toţi fanii LaLa Band. Lansarea oficială LaLa Band Magazine va avea loc joi, 30 mai, de la ora 12.00, în standul Editurii Litera de la Târgul de Carte Bookfest 2013 (Romexpo, pavilion C2).