9 vedete din România care seamănă cu cele de la Hollywood

30 Octombrie 2011

Exista o vorbă în popor care spune că fiecare dintre noi avem un geamăn, undeva. Asta ar însemna că undeva în lume există o persoană care ne seamănă la perfecţiune. Cele care-şi găsesc cel mai uşor perechea sunt vedetele care, fiind mult mai expuse, ajung să realizeze că seamănă cu X sau cu Y. Pentru câteva dintre persoanele publice din România căutarea trebuie să fie fost foarte uşoară, pentru că asemănarea este evidentă.

Cristina Cioran, sosia lui Cameron Diaz

Amândouă blonde, amândouă actriţe, amândouă cu ochi albaştri şi maxilar proeminent. Asemănarea dintre cele două vedete este mai mult decât evidentă.

Smiley, sosia lui Justin

La o primă vedere am putea spune că cei doi artişti seamănă numai la trăsăturile fizice, însă dacă săpăm în trecut vom observa că şi carierele lor sunt asemănătoare. Bunăoară, ambii artişti carismatici s-au lansat în trupe cu mare succes la un moment dat, şi mai apoi, în ambele cazuri s-a întâmplat tranziţia către cariera solo.

Annes, sosia Christinei Aguilera

Ca să fie informaţia cât mai adevărată, ar trebui completat că acest lucru era valabil, mai degrabă, acum câţiva ani când Aguilera avea grijă de felul în care arată.

Elena, sosia Thaliei

Fosta solistă a trupei Mandinga a fost îndrăgostită întotdeauna de actriţa de telenovele. Acesta ar putea şi motivul pentru care asemănarea fizică dintre cele două este mai mult decât evidentă.

Denis Ştefan, sosia lui Andy Garcia

Actorul român a vorbit de foarte multe ori despre asemănarea dintre el şi actorul american. Mai mult decât atât, chiar a povestit la un moment dat de o întâmplare la care a fost martor. Când adevăratul Andy Garcia a venit în România, o singură admiratoare l-a recunoscut. Restul spectatorilor de ocazie au ţinut-o pe-a lor: "Hai că nu-i el, ce să caute Andy Garcia în România?!".

Andreea Bălan, sosia lui Britney Spears

Această versiune a devenit publică încă de la debutul în muzică a fostei componente a trupei Andree. Mai târziu, când s-a lansat în cariera solo, Andreea Bălan a respectat aceeaşi linie, copiind-o pe artista americană atât din punct de vedere vestimentar, cât şi din punct de vedere profesional. Mulţi au fost cei care au spus că piesa "Plâng de dor" este copia fidelă a melodiei "Baby one more time".

Anda Adam, sosia lui Lady Gaga

Din momentul în care a deci să-şi facă schimbarea radicală de look, de la brunet la blond, despre Anda Adam s-a spus clar că seamănă cu Lady Gaga. Această asemănarea a fost remarcată şi de Mihai Albu, care a comentat-o însă la modul peiorativ. "Este Lady Gaga de Ferentari. Mi se pare că nu este nimic original, de la tunsoare până la vestimentaţie, dacă o pot numi aşa", a spus designerul în cadrul emisiunii Agentul Vip, de la Antena 2.

Monica Gabor, sosia Rachel Bilson

Datorită părului şi sprâncenelor, fosta doamnă Columbeanu poate fi oricând confundată pe străzile Americi cu actriţa Rachel Bilson, din serialul "Rebel în California".

Ruxandra Bar, sosia Rihanei

Colaboratoarea trupei Akcent, cea care face featuring pe piesa "Feelings on Fire", a intrat în atenţia publicului şi a specialiştilor pentru asemănarea izbitoare cu Rihanna. Mai mult decât atât, Mihai Morar susţine că mai presus de asemănarea fizică, stă talentul româncei.