9 vedete care urăsc să vadă filmele în care au jucat

3 Noiembrie 2016

După ce ţi-ai făcut meseria şi ai întruchipat cât de bine s-a putut un personaj din film probabil că nu mai eşti deloc tentat sau nu mai ai răbdare să urmăreşti pelicula cap-coadă. Acest lucru este valabil pentru unele vedete celebre de la Hollywood, cum ar fi Tom Hanks, Nicole Kidman, Angelina Jolie, Johnny Depp care au mărturisit cu multe ocazii că urăsc să vadă filmele în care au jucat. Motivele sunt nenumărate! Iată 9 vedete care urăsc să vadă filmele în care au jucat şi care sunt motivele lor:

Nicole Kidman

Pentru că este perfecţionistă îi este foarte dificil să urmărească filmele în care a jucat, deoarece mereu găseşte greşeli şi argumente care o conduc la concluzia că putea să interpreteze mai bine rolul în care a fost distribuită. Prin urmare, Nicole Kidman se numără printre acele vedete care nu se uită niciodată la filmele în care au jucat.

Tom Hanks

Celebrul actor nu urmăreşte niciodată filmele în care a jucat, deoarece consideră că ar fi o adevărată nebunie să facă asta. Adevărul este că are la activ atât de multe roluri până acum, încât nu i-ar ajunge o viaţă să le urmărească pe toate. Prin urmare, Tom Hanks trece şi el pe lista vedetelor care urăsc să vadă filmele în care au jucat.

Reese Witherspoon

Motivul pentru care nu vrea să-şi vadă filmele în care a jucat este unul surprinzător. Reese Witherspoon susţine că i se pare stânjenitor să se urmărească în filmele în care încearcă să fie altcineva. Astfel că celebra actriţă preferă să evite peliculele în care a jucat.

Johnny Depp

Este recunoscut pentru rolurile grele şi diverse pe care le-a întruchipat de-a lungul anilor. Însă, celebrul actor nu urmăreşte niciodată filmele în care joacă, iar motivul său este unul cât se poate de simplu. Johnny Depp consideră că dacă vede filmele în care joacă, acest lucru poate să-i influenţeze în mod negativ prestaţia în următoarele roluri.

Megan Fox

În vreme ce mulţi bărbaţi o admiră pentru sex-appeal-ul său, actriţa evită să urmărească filmele în care a jucat. A declarat de nenumărate ori că urăşte să se privească jucând acele roluri, precum şi să vadă fotografiile cu ea prin presă. Toate acestea se întâmplă pentru că este foarte nesigură pe ea, după cum susţine actriţa.

Zac Efron

Este un alt perfecţionist care îşi vede numai greşelile şi de aceea preferă să nu se uite deloc la filmele în care a jucat. Celebrul actor a declarat că rareori se poate uita la vreun rol şi că îi displace să facă acest lucru.

Matthew Fox

Fanii serialului "Lost" vor fi surprinşi să afle că Matthew Fox nu s-a uitat nici măcar la un singur episod din film. El a spus că nu îi place să se privească jucând şi nu se simte deloc confortabil să se uite la filmele sale.

Julianne Moore

Frumoasa actriţă nu s-a uitat niciodată la un film în care a jucat, nici măcar atunci când a avut premiera. Ea susţine că iubeşte actoria şi se simte în largul ei atunci când joacă, însă refuză să se uite la filmele sale.

Angelina Jolie

Multă lume o iubeşte privind-o în rolurile pe care le-a jucat până acum. Însă, actriţa susţine că nu îi place deloc să se uite la filmele în care a jucat şi preferă să le evite.