9 vedete care și-au ales oameni obișnuiți ca parteneri. Află poveștile lor de dragoste!

19 Iunie 2023

Ne petrecem o mare parte a vieții la serviciu, așa că relațiile de dragoste la birou nu sunt rare, mai ales în industria cinematografică.

 

Oamenilor le place să urmărească viața cuplurilor celebre, precum cel al Angelinei Jolie cu Brad Pitt de altădată, Dar, uneori, actorii și actrițele aleg parteneri care nu aparțin lumii filmului.

Pentru un actor este un mare noroc să se îndrăgostească de un om obișnuit, a spus odată starul de la Hollywood, Matt Damon.

 

Iată în galeria de mai jos ce alte vedete care s-au căsătorit cu oameni obișnuiți:

 

Sursă: cheery.world
Foto: hepta

 

Anne Hathaway și Adam Shulman

Prima dată când Anne l-a întâlnit pe Adam Shulman, și-a dat seama imediat că el este sufletul ei pereche și își dorea să-și petreacă întreaga viață cu el. Ea spune că știa deja că este un bărbat decent. 4 ani mai târziu, s-au căsătorit și au avut 2 copii.

Actrița spune că Shulman i-a schimbat viziunea asupra lumii și a învățat-o să se simtă confortabil cu ea însăși. Nu numai că i-a făcut viața mai frumoasă, dar i-a făcut chiar și un inel de logodnă, deoarece este designer de bijuterii.

Natalie Portman și Benjamin Millepied

Natalie Portman și-a cunoscut viitorul soț la serviciu. Coregraful Millepied a învățat-o să danseze pentru Black Swan. Actrița își amintește că i-a plăcut foarte mult cât de pasionat era Benjamin de munca lui. Repetițiile s-au transformat rapid într-o relație și, în 2021, s-au căsătorit. Au 2 copii acum.

În prezent, relația lor scârțâie, conform unor zvonuri de infidelitate.

Matt Damon și Luciana Barroso

În 2003, Matt Damon filma pentru comedia Stuck on You. După muncă, colegii l-au dus într-un bar din Miami unde actorul și-a cunoscut viitoarea soție, Luciana, care lucra acolo.

Potrivit lui Matt, ea nu semăna deloc cu celelalte femei cu care se întâlnise înainte. La acea vreme, Luciana avea o fetiță de 4 ani din prima căsătorie. De atunci, au mai avut 3 copii. Damon crede că soția lui îi oferă un fel de "normalitate".

Meryl Streep și Don Gummer

Actrița câștigătoare a Oscarului, Meryl Streep, este căsătorită cu sculptorul Don Gummer. Actrița și-a cunoscut viitorul soț într-un moment dificil din viața ei. În 1978, iubitul ei actor de atunci, John Cazale, a murit. Don a fost acolo pentru ca ea să-i ofere sprijinul, ceea ce s-a transformat mai târziu într-o relație romantică.

Gummer își însoțește adesea soția la evenimente publice, iar ea îi mulțumește întotdeauna pentru sprijinul acordat în discursurile ei. Au 4 copii.

Eddie Redmayne și Hannah Bagshawe

Vedeta din Fantastic Beasts și-a cunoscut viitoarea soție când era la școală. Își amintește că era un adolescent slab și palid, cu pistrui, așa că nu spera la nimic mai mult decât o prietenie.

Eddie și Hannah au început să se întâlnească 12 ani mai târziu. Actorul a invitat-o ​​la Florența, unde a avut loc prima lor întâlnire adevărată. S-au căsătorit și au 2 copii. Lucrează în PR financiar.

Paul Rudd și Julie Yaeger

Povestea de dragoste a lui Paul Rudd și Julie Yaeger ar putea fi un subiect grozav pentru un film romantic, deoarece ea a fost prima persoană pe care Paul a întâlnit-o la New York la începutul carierei sale. Nu cunoștea pe nimeni în marele oraș, așa că ea a devenit o persoană foarte importantă pentru el. Au început să se întâlnească și s-au căsătorit.

Mai târziu, Julie s-a concentrat pe munca soțului ei și chiar a scris scenarii pentru filmele în care a jucat mai târziu. Când Paul este întrebat despre cel mai atractiv lucru despre el, el spune mereu: "Soția mea".

Patrick Dempsey și Jillian Fink

Într-o zi, proprietara unei frizerii din Los Angeles l-a văzut pe Patrick Dempsey pe lista ei de clienți și inițial nu a crezut că este posibil. Oamenii foloseau adesea numele unor vedete la telefon. A rămas uluită când l-a văzut pe adevăratul Patrick intrând în salonul ei.

Se spune că a fost dragoste la prima vedere, dar amândoi erau implicați în alte relații la acea vreme. Actorul a frecventat salonul ei timp de 3 ani înainte de a o invita, în sfârșit, să iasă împreună. S-au căsătorit în 1999 și au 3 copii.

Amy Schumer și Chris Fischer

Soțul lui Amy Schumer este un bucătar talentat care a publicat The Beetlebung Farm Cookbook, care a devenit un succes. El spune că este un tip obișnuit care a crescut la o fermă.

Și-a cunoscut viitoarea soție la serviciu: Schumer l-a angajat să gătească pentru ea în vacanțele sale. S-au căsătorit în 2018 și, 1 an mai târziu, au avut un copil. Apropo, Amy și-a atras soțul în show-business: au participat la mai multe proiecte împreună.

Vince Vaughn și Kyla Weber

După despărțirea de Jennifer Aniston, Vince era burlac când a cunoscut-o pe Kyla Weber, un agent imobiliar din Canada. Ea avea o carieră minunată în Calgary la acea vreme și nu avea de gând să îi pună capăt. Deci, Weber și Vaughn au avut o relație la distanță.

În cele din urmă, ea a renunțat la jobul de atunci și s-a mutat în Statele Unite pentru a fi cu Vince. Ea este încă agent imobiliar, dar în Los Angeles. Au un fiu și o fiică. Într-un interviu, Vince a spus că, atunci când și-a cunoscut soția, și-a găsit scopul în viață.