9 bărbaţi atrăgători care au fost odată femei. Nu ai fi bănuit!

În 2015, Loiza Lamers a câştigat Next Top Model în Olanda, fiind primul model transgender din lume care a reuşit să obţină acest titlu

Această victorie a făcut cu siguranţă istorie. Modificându-şi complet trăsăturile, femeile şi bărbaţii transgender apar din ce în ce mai des pe coperţile şi pe paginile revistelor de modă.

Iată 9 bărbaţi incredibil de frumoşi care au fost odată femei:

Katastrophe

Rocco Kayiatos, cunoscut și sub numele de scenă Katastrophe, este un rapper și un producător american. Cariera sa a început cu mult timp în urmă, în 1998, când Rocco a câștigat la o emisiune de poezie de tineret. Katastrophe este considerat primul artist transgender din hip-hop. În prezent, el apare adesea nu doar ca şi cântăreţ, ci și ca actor și model.

Jamie Wilson

Jamie Wilson este un câtăreţ country în vârstă de 20 de ani care a trăit ca femeie timp de 18 ani înainte de-şi schimba sexul. După 2 ani de tratament și terapie hormonală, Jamie a devenit de nerecunoscut! Acum este un model masculin promițător care a apărut deja pe coperta revistei Candy, precum și în reclame pentru mai multe mărci de lenjerie pentru bărbați.

Thomas Beatie

Thomas Beatie a captat atenția internațională ca fiind primul bărbat "gravid" din lume. De vreme ce soția sa era infertilă, Beatie a decis să-și păstreze organele sexuale feminine, astfel încât să poată avea un copil. Până în prezent, are 3 copii cărora le-a dat naștere pe cont propriu. În prezent, Thomas Beatie este un scriitor și un avocat pe probleme privitoare la sexualitate.

Ben Melzer

Ben s-a năcut în 1987 ca fată, Yvonne Melzer, dar nu s-a simţit niciodată bine în propriul corp. La vârsta de 23 de ani, a început tranziţia transgender de la feminin la masculin. Acum, el este foarte cunoscut în lumea modei, fiind primul bărbat care a apărut pe coperta revistei Men's Health.

Lucas Silveira

Lucas estte un muzician şi un compozitor rock canadian care s-a născut ca fată sub numele de Lilia Silveira. În 2004, Lucas a devenit bărbat. În 2010, Silveira a devenit primul transgender care a câştigat titlul de cel mai sexy bărbat canadian, conform revistei Premier Music.

Buck Angel

Buck s-a născut ca Susan şi a lucrat ca model profesionist de sex feminin ascunzându-şi secretul ani de zile. Presiunea confuziei de sex a avut un impact puternic asupra personalităţii sale şi a dus chiar la abuzul de substanşe. Numai decizia de a se supune unei intervenţii chirurgicale de schimbare a sexului l-a ajutat să înceapă o nouă viaţă. Acum, el conduce propria companie de producţie de filme pentru adulţi, lucrează ca model, avocat, lector şi scriitor.

Balian Buschbaum

În 2007, Yvonne Buschbaum a decis să se retragă din sport, pentru a se supune unei operaţii de schimbare a sexului. Potrivit lui Balian Buschbaum, noul său nume, aceasta a fost o decizie bine gândită şi recunoaşte că, încă din copilărie, a simţit că s-a născut în corpul greşit. Acum este antrenor şi fotografiile sale apar de multe ori pe paginile revistelor de modă.

Chaz Bono

Chaz Bono, fiica devenită fiu a celebrei cântăreţe Cher a început tranziţia fizică de la femeie la bărbat în 2008. Schimbarea s-a finalizat în 2010.

Aydian Dowling

Este greu de crezut, dar acest bărbat arătos s-a născut femeie. El a fondat un canal de YouTube dedicat tranziţie sale sexuale şi pasiunii sale pentru culturism. El a devenit celebru în întreaga lume în 2015, când s-a numărat printre cei 5 semifinalişti ai concursului Men's Health Ultimate Guy. Din păcate nu a câştigat, dar acela a fost doar începutul carierei sale de model.