8 vedete care au devenit celebre din pură întâmplare

7 Noiembrie 2022
E greu să ne imaginăm că unele vedete obișnuiau să aibă cu totul alte job-uri decât cele de acum. Celebrități precum Justin Bieber sau Pamela Anderson au avut norocul să fie la locul potrivit la momentul potrivit.

Unele dintre vedetele noastre favorite au povești uluitoate în spate și au devenit celebre din pură întâmplare. Cele mai multe dintre ele ar putea concura cu ușurință pentru rolul Cenușăresei.

Iată în galeria de mai jos 8 vedete care au devenit celebre din întâmplare:

Sursă: brightside
Foto: hepta

Oprah Winfrey a lucrat la un post de radio după ce a câștigat un concurs de frumusețe

Când Oprah Winfrey avea 17 ani, postul de radio local din Nashville a invitat-o ​​să participe la un concurs de frumusețe. Câștigătoarei i s-a promis titlul Miss Fire Prevention. Printre participante erau doar fete roșcate, așa că se părea că Oprah nu avea nicio șansă să câștige.

Dar apoi a auzit întrebarea: "Cum ai cheltui un milion de dolari?"

În timp ce celelalte participante se întreceau în generozitatea lor, Winfrey a răspuns sincer: "Dacă aș avea un milion de dolari, i-aș chelui prostește. Nu sunt foarte sigură pe ce i-aș cheltui, dar aș cheltui, cheltui, cheltui."

Sinceritatea și simțul umorului ei au cucerit juriul și a câștigat coroana. Mai mult, Oprah a primit o ofertă de muncă chiar la acel post de radio și și-a început cariera de succes în lumea media.

Pamela Anderson a fost "găsită" la un meci de fotbal

Pamela Anderson a lucrat ca instructor de fitness până când a fost "găsită" la un meci de fotbal în Canada.

Ea a venit la meci într-un tricou strâns, cu un logo înfățișat pe el și a fost difuzată pe ecranul gigant al stadionului.

Anunțul neașteptat i-a încântat pe reprezentanții companiei, iar lui Anderson i s-a oferit un contract. Curând după aceea, făcea ședințe foto pentru reviste și apoi a obținut rolul emblematic din Baywatch.

Gisele Bündchen lua prânzul la McDonald's

Gisele Bündchen s-a născut și a crescut într-un mic oraș din sudul Braziliei numit Horizontina, care nu i-ar fi putut oferi aproape nimic.

La vârsta de 13 ani, vedeta s-a înscris la cursuri de modeling, nu pentru că ar fi avut ambiții în această profesie, ci din cauza călătoriei promise la São Paulo după terminarea studiilor.

Când Gisele a ajuns în sfârșit în capitala statului, a mers pentru prima dată la McDonald’s. Acolo, un agent de modeling a venit la ea și a întrebat-o dacă este interesată de o afacere cu modeling. "Nu văzusem niciodată reviste de modă", a spus ea. Dar, mai târziu, după ce s-a consultat cu mama ei, Gisele a fost de acord și i s-a deschis ușa către un viitor de succes.

Justin Bieber a postat cover-uri pe YouTube și a fost remarcat de un producător

Justin Bieber a fost atras de muzică încă din copilărie: a cântat la tobe, la pian, la chitară și la trompetă. La 12 ani a participat la un concurs de canto în orașul canadian Stratford, unde a ocupat locul doi.

Mama tânărului artist i-a postat videoclipul pe YouTube pentru ca alți membri ai familiei și prietenii lor care nu au putut să participe la spectacol să-l poată vedea.

După aceea, ea a încărcat mai multe videoclipuri în care Justin cânta cover-uri ale unor cântece populare.

Audiența canalului creștea treptat, iar videoclipurile sale au început să aibă peste 60.000 de vizualizări. Printre cei care i-au ascultat piesele, s-a numărat și producătorul de muzică Scott Brown, care l-a invitat pe cântărețul în vârstă de 13 ani să înregistreze primul său demo într-un studio din Atlanta.

Kate Moss a întâlnit un agent de modeling într-un lounge de la aeroport

Fiind o fată tânără, Kate Moss nu s-ar fi gândit niciodată că va deveni unul dintre supermodelele iconice din anii 1990 și 2000. Ea a mărturisit că nu a fost niciodată un fan al aspectului ei fizic, era reținută în privința zâmbetului și a înălțimii ei.

Totul s-a schimbat când agentul de modeling, Sarah Doukas, a crezut în ea. Moss a dat peste Sarah într-un aeroport din New York.

Fata de 14 ani se plimba prin preajmă așteptând îmbarcarea când s-a apropiat de ea și a întrebat-o: "Te-ai gândit vreodată să fii model?"

Mai târziu, la vârsta de 16 ani, Kate făcuse deja prima ei ședință foto pentru coperta The Face.

Jennifer Aniston își alimenta mașina când l-a întâlnit pe președintele celei mai mari companii de televiziune

Înainte de a deveni o actriță de renume mondial, Jennifer Aniston și-a încercat norocul în multe roluri și proiecte care nu au avut prea mare succes.

Odată, actrița a dat peste fostul președinte al NBC Entertainment, Warren Littlefield, la o benzinărie de pe Sunset Boulevard din Hollywood.

Când a terminat de alimentat mașina, Aniston l-a întrebat: "Voi reuși vreodată?"

Curând după aceea, a fost invitată la audiția pentru seria Friends, unde actrița a primit legendarul rol al lui Rachel Green.

Ellen Pompeo era barmaniță

Ellen Pompeo a devenit faimoasă interpretând-o pe Meredith Grey în Grey's Anatomy, care a rămas pe marele ecran încă de acum 17 ani. Înainte de a obține acel rol iconic, viitoarea actriță a lucrat într-un restaurant din zona Soho din New York.

Totul s-a schimbat când un agent de talente care petrecea o seară în restaurant i-a acordat atenție lui Pompeo. În curând, Ellen lua parte la reclame TV și a debutat ca actriță în filmul Do You Have the Time?

Eva Mendes pur și simplu își ajuta vecina

Cariera Evei Mendes a început când își ajuta vecina. Ea i-a cerut să fie model pentru portofoliul său și a făcut mai multe fotografii.

Un agent, care a văzut ulterior fotografiile, a rămas uimit de frumusețea ei și a început să caute un contract pentru Eva.

După ce a contactat-o ​​pe Mendes, recrutorul a semnat imediat un contract pentru câteva roluri secundare cu ea. Atunci a început viitorul luminos pe ecran al actriței.

MAI MULT DESPRE: vedete, celebritati, monden