8 trucuri simple de frumusețe utilizate de femeile din familiile regale

9 Februarie 2023

Femeile din familiile regale trebuie să fie întotdeauna pregătite pentru atenția publicului. Cele mai multe dintre ele au propriile trucuri rapide pentru a arăta perfect în orice situație.

 

În mod surprinzător, multe dintre aceste trucuri sunt destul de ușor de urmat.

Iată în galeria de mai jos 8 trucuri de frumusețe simple, dar ingenioase, care au fost supuse testului timpului și folosite cu succes timp de decenii de către membrii regali din diferite țări.

 

Sursă: 5minutecrafts
Foto: hepta

Secretul coafurii impecabile a prințesei Diana

Stilul prințesei Diana a inspirat multe femei să-și tundă părul mai scurt și să-i încerce legendara coafură.

Jurnaliștii au urmărit îndeaproape familia regală, așa că orice schimbare în aspectul Dianei a fost imediat observată și discutată pe primele pagini.

Când prințesa din Țara Galilor a decis să încerce o tunsoare mai scurtă, a avut nevoie de o tactică specială.

Coafezul ei personal trebuia să fie foarte atent. I-a tuns părul Dianei treptat, câte un sfert de centimetru la un moment dat, de-a lungul săptămânilor. Așa a urmat Diana tendințele fără a atrage atenția și discuțiile nedorite în mass-media.

Kate Middleton folosește culori neutre pentru a crea look-uri sofisticate

Prințesa Kate este renumită pentru aspectul ei sofisticat de machiaj natural. Ea folosește adesea farduri de pleoape în tonuri calde neutre.

Uneori, Prințesa de Wales adaugă eyeliner negru pentru a crea un efect smokey eye.

Paleta de culori a produselor ei de machiaj se potrivește perfect cu culoarea părului. Kate optează, de asemenea, pentru nuanțe nude ale lacului de unghii pentru a susține impresia unui aspect natural.

Meghan Markle folosește iluminatorul pentru a arăta mai trează

Meghan Markle are câteva trucuri speciale pentru a arăta revigorată în orice moment al zilei.

În timpul pregătirilor pentru filmările nocturne, Meghan aplică un iluminator, acordând o atenție deosebită colțului interior al ochilor.

Ea menționează, de asemenea, folosirea unui ondulator de gene ca un produs de înfrumusețare simplu, dar extrem de eficient, care oferă efecte instantanee și o ajută să arate trează chiar și fără nicio urmă de machiaj.

Grace Kelly a folosit cremă hidratantă pentru mâini cât mai des posibil

Regretata Prințesă de Monaco a folosit cât mai des o cremă hidratantă pentru mâini.

Întotdeauna și-a amintit să mențină pielea de pe mâini suficient de hidratată pentru a încetini apariția semnelor îmbătrânirii.

Kelly credea că mâinile unei femei îi arată vârsta mai repede decât orice altă parte a corpului ei și, ca urmare, a avut grijă de mâinile ei ca parte a rutinei sale de frumusețe.

Prințesa Maria-Olympia a Greciei doarme cu o mască pentru ochi pentru a-și păstra aspectul perfect al genelor

Prințesa Maria-Olympia este o fană a extensiilor de gene și a descoperit o tehnică specială care o ajută să-și mențină genele perfecte.

În fiecare noapte poartă o mască pentru ochi care împiedică genele să se încurce în timpul somnului.

Prințesa, care acordă o atenție deosebită aspectului ei, nu este mulțumită nici de grosimea sprâncenelor. Așadar, ea a găsit o soluție simplă. Maria-Olympia a ales gelul potrivit pentru sprâncene și îl folosește zilnic.

Crema de protecție solară este un produs de nelipsit pentru Regina Letizia a Spaniei

Regina Letizia este foarte exigentă cu ea însăși când vine vorba de rutina ei de frumusețe. Ea cunoaște particularitățile pielii ei și nu omite procedurile obișnuite.

Letizia nu folosește produse extraordinare sau rare. Ritualul ei de îngrijire a pielii se bazează pe hidratarea zilnică și aplicarea de protecție solară.

Rujul roșu a fost cel mai important produs de frumusețe pentru regina Elisabeta a II-a

Regretata Elisabeta a II-a a dovedit că toată lumea poate găsi nuanța perfectă de roșu pentru fiecare ocazie.

Rujul roșu strălucitor a fost unul dintre produsele de machiaj preferate ale Majestății Sale și a putut fi văzută adesea împrospătându-și rujul în public.

Această acțiune a fost folosită și ca semnal secret în timpul diferitelor evenimente adresate doamnelor de serviciu ale Reginei. Ele știau că va părăsi evenimentul când vedeau că își aplica din nou rujul.

Prințesa Eugenie folosește produse de machiaj simple care o fac să arate bine în cel mai scurt timp

Ca și alți membri ai familiei regale, Prințesa Eugenie este adesea ocupată cu participarea la diverse evenimente publice.

Ea a găsit o soluție perfectă pentru a-și economisi timpul, continuând să arate superb.

Nepoata reginei Elisabeta s-a antrenat să se machieze în mașină. Eugenie a ales câteva produse de machiaj care sunt ușor de aplicat din mers. Îi place să folosească rimel și autobronzant.

MAI MULT DESPRE: vedete, trucuri frumuseţe