8 oameni de televiziune care s-au apucat de cântat. Ascultă-i aici!

4 Martie 2013
Rezultatele din acest an din semifinalele ediţiei naţionale a concursului Eurovision i-au revoltat pe mulţi, deoarece pe primul loc în preferinţele publicului s-a clasat Robert Turcescu, un cunoscut realizator TV.

Faptul că Turcescu a primit multe voturi i-a făcut pe mulţi cântăreţi, dar şi pe alţi colegi din presă să se întrebe ce este în mintea românilor şi de ce îl votează pe acesta. Printre contestatarii realizatorului TV se numără Mircea Badea, dar şi matinalii de la Radio 21.

Vă prezentăm în continuare x oameni de televiziune care s-au apucat de cântat.

Robert Turcescu, surpriza de la Eurovision

Faptul că Robert Turcescu are o pasiune pentru muzică nu a fost cunoscut de foarte multă lume. Însă, odată cu ediţia din acest an a Eurovisionului, Turcescu şi-a luat inima în dinţi şi a apărut în public pentru a cânta.

Realizatorul TV a strâns în jurul său mai mulţi jurnalişti pasionaţi de muzică şi a creat formaţia Casa Presei. Alături de aceştia, el a reuşit să ajungă în finala ediţiei naţionale a Eurovisionului, care are loc pe 9 martie.

Mihai Bendeac cântă alături de Delia

Mihai Bendeac s-a făcut remarcat în televiziune datorită show-ului Mondenii. Apoi, el s-a mutat la Antena 1, iar recent a debutat în muzică, realizând un duet cu Delia Matache.

Piesa lansată de cei doi este una de dragoste şi se numeşte „Doi în unu“, fiind pusă de Delia pe pagina ei de Facebook. „Laaaaadies and gentleman of facebook… I give yoooou «Doi in unu» feat. Mihai Bendeac. Liber la like şi share, vă pupă Dilia!“, le-a scis cântăreaţa prietenilor ei virtuali.

Nicoleta Luciu şi drumul de la Miss România la o cântăreaţă hulită

În anul 1999, titlul de Miss România era câştigat de Nicoleta Luciu. Datorită acestei titulaturi, Nicoleta a devenit cunoscută, iar contractele au început să curgă valuri. Ea a devenit asistentă TV, cunoscând succesul datorită show-ului în care Teo Trandafir era realizator.

Nicoleta Luciu şi-a dat seama apoi că poate câştiga mai mulţi bani din muzică şi a înfiinţat trupa Laguna. Deaorece nu a avut succes, s-a reprofilat şi a devenit actriţă, jucând în toate telenovelele de la Acasă TV.

Acum, Nicoleta Luciu a devenit din nou cântăreaţă, lansând mai multe melodii, cea mai cunoscută fiind „Mexicano“, pentru care a filmat şi un videoclip.

Adela Popescu, „cea mai cântăreaţă“ dintre oamenii de televiziune

Adela Popescu a devenit cunoscută datorită celor de la Media Pro, care au selectat-o pentru a jucat în telenovelele de pe Acasă TV. Odată devenită cunoscută, Adela a profitat de notorietatea ei şi a reuşit să-şi împlinească un vis din copilărie: s-a apucat de cântat.

În prezent, vedeta cântă alături de DJ Project, strângând la concerte mii de oameni.

Mihaela Tatu vrea să cânte mereu când apare la TV

Mihaela Tatu a cunoscut celebritatea datorită emisiunii „De 3x femeie“, de la Acasă TV. Plecată de la televiziunea ce aparţinea grupului Media Pro, Mihaela a mai cochetat cu televiziunea, dar nu a mai fost aşa vizibilă.

În vara anului trecut, Mihaela Tatu a fost invitată la Kanal D, acolo unde a cântat melodia „La hanul lui Tatu“. „Oamenii simt nevoia să dea pe afară manifestările lor artistice. Eu cânt foarte frumos! Mai pictez... De câte ori vin la TV, îmi vine să cânt tot melodia «Hanul lui Tatu»“, a spus Mihaela Tatu.

Oana Zăvoranu şi-a încercat de mai multe ori norocul

A devenit cunoscută datorită faptului că a fost iubita lui Cove, dar a avut cel mai mare succes în timpul relaţiei cu Pepe. Este vorba despre Oana Zăvoranu, care a fost atât actriţă de telenovele, cât şi prezentatoare TV.

Însă, Oana Zăvoranu şi-a încercat de mai multe ori norocul şi în muzică. În ciuda faptului că multă lume i-a spus că nu are voce, Oana nu s-a lăsat şi a continuat să cânte.

Gabi Firea a cântat alături de Simona Gherghe

Simona Gherghe a fost, în ultima lună, cea mai hulită jurnalistă din România, din cauza emisiunii „Acces direct“. Însă, puţini ştiu că vedeta a scos două CD-uri în urmă cu aproximativ ani doi ani, pe vremea când şi-a dat seama că este pasionată de muzică.

Simona cânta alături de Gabi Firea, iar CD-urile s-au intitulat „Trandafir de la Moldova“ şi „De petrecere“.