8 întrebări în "telenovela" Oana Zăvoranu

Un scandal care a reuşit să umbrească problemele reale ale României, un scandal care l-a depăşit ca şi popularitate pe cel în care sunt implicaţi soţii Columbeanu, un scandal care face valuri şi ajunge să distrugă mituri. Urmărind evenimentele care s-au desfăşurat în această aproape o lună de la aflarea veştii că Pepe a plecat de acasă, singura care iese cu imaginea şifonată nu este decât Oana Zăvoranu.
Un scandal care a reuşit să umbrească problemele reale ale României, un scandal care l-a depăşit ca şi popularitate pe cel în care sunt implicaţi soţii Columbeanu, un scandal care face valuri şi ajunge să distrugă mituri. Urmărind evenimentele care s-au desfăşurat în această aproape o lună de la aflarea veştii că Pepe a plecat de acasă, singura care iese cu imaginea şifonată nu este decât Oana Zăvoranu. Fără a fi părtinitori, putem observa clar că tot ce a spus Pepe s-a verificat, acest lucru neputând fi spus şi în cazul celei care încă îi este soţie. Toată lumea a făcut speculaţii, toţi şi-au dat cu presupunsul, unii afirmând chiar că Oana Zăvoranu ar avea probleme psihice.

Fără a le da dreptate sau fără a spune că speculaţiile lor sunt nefondate, din această poveste, analizată bucată cu bucată, rezultă fără doar şi poate o serie de neconcordanţe, întrebări şi fapte aparent fără explicaţie.

1. De a apărut ecografia tocmai în ziua în care a fost anunţat presupusul avort spontan?


Invitată săptămâna trecută în emisiunea "Un show păcătos", Oana Zăvoranu declara că este însărcinată cu Tudy. Mai mult decât atât, vedeta asigura telespectatorii că dovada existenţei acestei sarcini va fi publicată în zilele următoare: "Mâine sau poimâine va fi publicată ecografia!". Iată, însă, că acest lucru a întârziat să se întâmple, ecografia fiind publicată la aproape o săptămână de la anunţul public făcut de Oana Zăvoranu, tocmai în ziua în care medicii spuneau că "Probabil a existat un avort spontan, dar acest lucru nu poate fi spus cu certitudine".

2. Sarcină extrauterină, avort spontan, nimic?


Misterul planează încă vizavi de această sarcină, aşa cum a planat şi vizavi de natura sarcinii. Una dintre prietenele Oanei Zăvoranu a declarat ieri în curtea spitalului CF 2, că Oana Zăvoranu a avut o sarcină extrauterină. Asta după ce ecografia publicată fără numele pacientului a arătat clar că era vorba de o sarcină viabilă, poziţionată în cavitatea uterină. Apoi a apărut ştirea referitoare la avortul spontan şi apoi declaraţiile evazive ale medicului curant, Gelu Tănase, care nu poate certifica existenţa acestei sarcini. "Oana Zăvoranu se va externa cu diagnosticul endometrită hemoragică, ceea ce înseamnă hemoragie şi inflamare ovariană. Aşa cum am mai spus, în cazul Oanei pot face o deducţie logică în funcţie de anamneză şi să spun că este posibil ca în urmă cu 10 zile sau două săptămâni să fi fost o sarcină care s-a oprit în evoluţie după care a urmat hemoragia. Dar nu pot confirma diagnosticul de avort. Nu pot exclude să fi fost, dar nu pot spune cu certitudine acest lucru, pentru că a venit târziu. La fel şi inflamaţia ovariană poate fi pusă şi ea pe seama unui avort şi totodată a unui proces inflamator cu altă cauză", a precizat Tănase, citat de Mediafax.

3. De ce o ecografie 4D la o lună de sarcină?


Medicii spun că o astfel de ecografie se efectuează în cazul unei sarcini de 18 săptămâni. Aici intervine întrebarea de ce Oanei Zăvoranu i s-a efectuat un 4D, ştiut fiind faptul că sarcina ei nu avea mai mult de 6 săptămâni?

4. Hemoragie nazală sau hemoragie vaginală?


Primele ştiri care au apărut vizavi de starea de rău şi leşinul vedetei expuneau faptul că aceasta a avut o hemoragie nazală în momentul în care a leşinat. Nimeni nu spune însă când s-a declanşat şi hemoragia vaginală, care i-a obligat pe medici să o interneze pe vedetă.

5. Sângerare anormală de 6, 8 zile fără control ginecologic?


Apropiaţii Oanei Zăvoranu şi medicul care s-a ocupat de sarcina ei au declarat că vedeta prezenta o hemoragie vaginală de 6, 8 zile. Oare o femeie care ştie că este însărcinată refuză de meargă la medic în condiţiile în care sângerează mai bine de o săptămână?

6. Însărcinată deşi lua anticoncepţionale sau avea montat un sterilet?


Imediat după ce Oana Zăvoranu a declarat că este însărcinată, Pepe a ieşit public şi a spus clar că această ştire nu este adevărată. În plus, artistul a mărturist că are dovezi conform cărora ea se afla sub tratament cu anticoncepţionale. Mai mult, Pepe declara că din alte surse are informaţia că Oana Zăvoranu ar avea montat un sterilet de mai mult timp.

7. Solarul face bine la sarcină?


Cu puţin timp înainte de leşin, Oana Zăvoranu a fost surprinsă în vizită la solar. Întrebată dacă este în regulă ca în starea ei să frecventeze astfel de locuri, vedeta a declarat, fâstâcindu-se, că merge destul de rar. În plus, pe tot parcursul acţiunilor petrecute de la declanşarea acestui proces, vedeta a fost văzută consumând o singură băutură carbogazoasă, contraindicată femeilor însărcinate.

8. Paparazzii au anticipat leşinul?


Care ar fi atunci explicaţia faptului că aceştiau au reuşit să-i facă vedetei fotografii chiar în momentul în care i se acordau primele îngrijiri medicale. În plus, cine le-a permis accesul în cafenea, într-o astfel de situaţie, pe viaţă şi pe moarte?
6 Aprilie 2011