8 bărbaţi sexy care postează imagini cu ei dezbrăcaţi. Cum arată Jared Leto fără tricou

Nu doar femeilor le place să se laude cu trupul lor şi cu formele cu care au fost înzestrate. Starurile de la Hollywood postează zilnic pe reţelele de socializare fotografii sexy în care îşi arată pectoralii lucraţi din greu la sala de fitness. Iată cine sunt bărbaţii care "cerşesc" complimente cu poze sexy.

Jared Leto

Câştigătorul premiului Oscar, Jared Leto, a arătat cu mândrie fanilor pantalonii lui cu model zebră pe Instagram. "Eu. Pantaloni zebră. Polaroid. Brăţară din imitaţie de piele. Xo", şi-a caracterizat starul ţinuta din luna aprilie.

Hugh Jackman

Chiar şi Wolverine simte nevoia să-şi arate trupul fanilor. Starul din X-Men s-a pozat la piscină în luna mai şi a postat fotografia pe contul de Instagram.

Calvin Harris

Cântăreţul Calvin Harris pare pregătit să înfrunte canicula verii. Starul a postat o fotografie în care apare pe jumătate dezbrăcat în deşert, în luna martie.

Ricky Martin

La 42 de ani, Ricky Martin se numără încă printre cele mai sexy staruri latino. Încrezător în el, cântăreţul postează frecvent pe reţelele de socializare imagini provocatoare.

Nick Cannon

Soţul cântăreţei Mariah Carey petrece multe ore în sala de gimnastică, iar acest lucru se vede. Nick Cannon a postat o fotografie sexy cu el pe contul de Instagram din timpul antrenamentului.

Ryan Sweeting

Şi soţul actriţei Kaley Coco obişnuieşte să posteze pe internet poze intime. Jucătorul de tenis Ryan Sweeting s-a arătat fanilor într-o ipostază foarte sexy, "după o vizită rapidă la baie", după cum a scris pe Instagram.

Justin Bieber

După imaginile cu cele mai noi tatuaje, Justin Bieber a început să pozeze din ce în ce mai sexy pentru fani, în sala de antrenament.

James Franco

Starul din "127 Hours" face ravagii pe reţelele de socializare cu fotografii indecente. Deşi are 36 de ani, actorul se comportă ca şi cum ar trece printr-o criză asemănătoare cu cea a vârstei mijlocii.