7 vedete criticate pentru felul în care își cresc copiii

Toți părinții fac greșeli, dar în cazul celebrităților care au copii, greșelile devin știri de ultimă oră. Descoperă vedetele care au fost criticate pentru modul în care își cresc copiii


Madonna

Să le citești copiilor povești înainte de culcare este o tradiție foarte veche. Este considerată ca fiind o activitate ce consolidează relația dintre părinte și copil. Nu este de mirare că și unele dintre vedete au adoptat acest obicei. Madonna este una dintre ele. Dar așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, regina muzicii pop are propriile sale reguli și abordări nonconformsite. Fostul său soț, regizorul britanic Guy Ritchie, avea voie să le citească celor mici dintr-o singură carte. Este vorba despre "The English Roses", carte pentru copii scrisă chiar de faimoasa cântăreață. De asemenea, copiii ei nu au voie să se uite la televizor sau să citească ziare.

Katie Holmes și Tom Cruise

Tom Cruise și Katie Holmes s-au căsătorit în noiembrie 2006, la câteva luni după nașterea fiicei lor, Suri Cruise, care s-a născut în luna aprilie a aceluiaș an. Relația celor doi nu a rezistat, iar starurile se străduiesc să se implice în mod egal în creșterea fiicei lor. Dar faimoșii actori au fost aspru criticați pentru modul în care își cresc fiica. Tom Cruise și Katie Holmes sunt considerați părinți mult prea indulgenți, care îi permit lui Suri să facă orice își dorește. Criticile au apărut după ce fetița a fost văzută pe stradă, alături de mama ei, purtând o pereche de pantofi cu toc. Deși avea numai trei ani, lui Suri i s-a permis să-și aleagă o pereche de pantofi cu tocuri înalte. Nu este prima întâmplare de acest gen. Fiica celor doi actori a mai purtat pantofi cu toc, de data aceasta pentru copii, și a ieșit pe stradă purtând un ruj roșu pe buze.

Alicia Silverstone

În 2011, Alicia Silverstone a declanșat un val de reacții negative după ce a publicat un filmuleț în care își hrănește fiul cu mâncare mestecată de ea. Deși această metodă era folosită frecvent cu mulți ani în urmă, în prezent oamenii se arată dezgustați de a o astfel de modalitate de a hrăni un bebeluș. Iar actrița a descoperit acest lucru pe pielea ei. La scurt timp după ce a publicat filmulețul, vedeta a dat o declarație prin care a explicat că metoda folosită de ea este una foarte veche, care ajută digestia copilului. Fanii nu au fost deloc încântați de obiceiul celebrei actrițe.

Jessica Simpson

Cei mai mulți părinți se mândresc atât de mult cu copiii lor încât nu se pot abține să posteze câteva imagini pe Facebook cu aceștia. Iar pozele de la mare sau piscină se numără printe astfel de imagini. Cântăreața Jessica Simpson a făcut exact același lucru, dar a regretat rapid. Vedeta americană a postat pe Facebook o imagine cu fetița sa Maxwell, în vârstă de cinci ani. Micuța purta un costum de baie și poza lângă scuterul său. Fanii artistei s-au grăbit să o critice pentru că și-a expus fetița și au avertizat-o că pe Internet pot exista numeroase persoane cu intenții rele, care pot folosi imaginile în scopuri dubioase. 

Leah Remini

Actrița de televiziune a făcut o dezvăluire șocantă în timpul unei emisiuni, pentru care a fost aspru criticată. În 2008, vedeta a declarat că fiica sa poartă scutece și este hrănită la biberon, deși avea patru ani. Mai mult decât atât, fetița bea peste șase biberoane de lapte pe noapte, ceea ce îi epuiza pe părinții ei, care o hrăneau pe rând. Vedeta a recunoscut că obiceiurile sale nu erau deloc sănătoase pentru copil, doar că pur și simplu nu reușea să o convingă pe cea mică să renunțe la lapte sau să-și facă mevoile la toaletă. După emisiunea în care a făcut declarațiile șocante, Leah Remini a primit ajutor din partea prezentatoarei show-ului, care s-a oferit să o ajute și i-a recomandat un medic pediatru.

Gwyneth Paltrow

Celebra actriță Gwyneth Paltrow este recunoscută pentru declarațiile și sfaturile sale controversate. Vedeta a făcut o serie de recomandări bizare prin intermediul site-ului său de lifestyle numit Goop, printre care acela de a purta plasturi pentru echilibrare energetică, de a urina în timpul dușului sau de a introduce un ou de jad în vagin. Nici în ceea ce privește creșterea copiilor Gwyneth nu este tocmai convențională. Pe lângă faptul că a decis să-și numească fetița Apple (Măr), actrița a dezvăluit în 2012 că face baie în cadă împreună cu cei doi copii ai săi, un obicei pe care nu meroase persoane l-au consdierat nepotrivit din multe puncte de vedere.

Johnny Depp

Este în mod sigur unul dintre cei mai rebeli actori de la Hollywood, dar nimeni nu s-ar fi așteptat ca Johnny Depp să aibă aceeași abordare nonconformită și în ceea ce privește creșterea copiilor săi. Starul are doi copii din căsnicia cu actrița franceză Vanessa Paradis, de care s-a despărțit în anul 2012. În timpul unui interviu acordat publicației GQ, Depp a recunoscut că a experimentat numeroase droguri de-a lungul vieții. Dar ceea ce a spus ulterior actorul este și mai șocant. Starul a declarat că în cazul în care copiii săi ar vrea să încerce marijuana, el însuși s-ar oferi să le facă rost, ca să se asigure că este de cea mai bună calitate.
MAI MULT DESPRE: copii, parinti, greseli, vedete