7 vedete care sunt părinți îngrozitori

Succesul în plan profesional le-a lăsat unor staruri mai puțin timp pentru a se ocupa de familie. Dar dincolo de lipsa timpului, unele vedete au demonstrat prin gesturi șocante că sunt părinți de-a dreptul îngrozitori. De la momentele stânjenitoare la care și-au supus copiii și până la gesturi care le-au pus acestora viața în pericol, aceste celebrități pot fi numite cu greu părinți. 

Britney Spears

Comportamentul haotic al lui Britney Spears din urmă cu zece ani a avut un puternic impact asupra imaginii sale. Dar nu numai imaginea sa a avut de suferit, ci și cei doi copii ai săi. Cântăreața a fost acuzată că la acea vreme consuma droguri în fața celor doi băieți și umbla dezbrăcată prin casă, iar apoi a fost  fotografiată în timp ce conducea mașina cu fiul cel mic în brațe. În 2007, din cauza comportamentului său, Britney a pierdut custodia copiilor.

David Hasselhoff

Starul din celebrul serial Baywatch este departe de a fi tatăl model. Problemele sale cu alcoolul l-au făcut să-și neglijeze cele două fiice, Taylor-Ann și Hayley. Un filmuleț realizat chiar de fiica sa cea mică îl arăta la acea vreme pe David aflat sub influența băuturilor alcoolice, încercând să mănânce un burger de pe podea, în timp ce fata îl implora să renunțe la alcool. Abia după câțiva ani actorul a reușit să scape de problemele cu alcoolul. Din păcate, una dintre ficele sale i-a urmat exemplul negativ, fiind arestată pentru conducere sub influența alcoolului în 2013.

Courtney Love

Courtney Love, văduva muzicianului Kurt Cobain, poate primi fără probleme premiul pentru cea mai rea mamă. Actrița a pierdut în 2009 custodia asupra fiicei sale, Frances, din cauza comportamentului iresponsabil, a consumului de droguri și a suspiciunii de abuz asupra minorului. Dar asta nu este tot. După aflarea veștii că a pierdut custodia, vedeta s-a răzbunat tot pe fiica sa, printr-o postare dură pe Twitter în care își jignea copilul.

Woody Allen

Este o legendă la Hollywood, dar viața sa personală pare să fie desprinsă din filme de groază. Woody Allen a devenit un exemplu negativ pentru toți părinții adoptivi din întreaga lume. În 1992, Allen a produs un scandal imens când a anunțat că are o relație cu fiica sa adoptivă, Soon-Yi. Deși a crescut-o pe Soon-Yi alături de partenera sa de la acea vreme, actrița Mia Farrow, regizorul nu a văzut nimic greșit în a începe o relație cu tânăra. Cei doi s-au căsătorit fiind și în prezent împreună.

Madonna

Deși este adorată de milioane de tineri din întreaga lume, Madonna nu are la fel de mult succes și în relația cu copiii săi. Episoadele excentrice ale Reginei Muzicii Pop nu sunt pe placul fiicei sale, Lourdes, care se pare că este de multe ori stânjenită de aparițiile publice ale mamei sale. Madonna a declarat că fiica sa o ceartă atunci când poartă ținute sumare, iar apropiații vedetei au dezvăluit că tânăra se simte rușinată de conflictul mai vechi dintre mama sa și Lady Gaga. Nici cu fiul său, Rocco, Madonna nu are o relație strălucită. Acesta a ales să se mute la Londra cu tatăl său, regizorul Guy Ritchie.

Charlie Sheen

Dependent de droguri, alcool și sex, nu este o surpriză pentru nimeni că Charlie Sheen a pierdut custodia copiilor. Comportamentul său haotic, care i-a adus eliminarea din serialul de succes "Doi bărbați și jumătate", dar și falimentul personal, a fost și motivul pentru care mamele celor patru copii ai săi nu doresc ca acesta să se afla în preajma celor mici. 

Kate Moss

Dacă în prezent Kate Moss pare să-și fi găsit echilibrul, în anii tinereții supermodelul a dus o viață haotică, presărată cu numeroase scandaluri, consum de droguri și alcool. Acesta este și motivul pentru care vedeta a ratat o mare parte din copilăria fiicei sale, Lila Grace, acum în vârstă de 14 ani. Kate a fost pentru o lungă perioadă un părinte denaturat pentru Lila Grace, pe care o lăsa adesea în compania fostului său iubit, Pete Doherty, de asemenea dependent de droguri.

MAI MULT DESPRE: copii, parinti, vedete