7 vedete care s-au urâțit după ce au ieșit din lumina reflectoarelor

29 Noiembrie 2017
Unele staruri care au fost "pe val" în urmă cu câțiva ani par să nu mai dea doi bani pe felul în care arată. Descoperă 7 vedete care s-au urâțit după ce și-au pierdut popularitatea

Yasmine Bleeth

Cunoscută pentru rolul din "Baywatch", serialul de succes al anilor '90, Yasmine Bleeth a fost una dintre cele mai sexy actrițe ale acelei perioade. Dar după încheierea serialului TV, actrița nu a mai avut parte de roluri semnificative, astfel că treptat a intrat în anonimat. Și aspectul fizic al vedetei a avut de suferit. Yasmine s-a îngrășat și pare să nu mai acorde prea multă importanță felului în care arată.

Axl Rose

Solistul și liderul trupei Guns N' Roses a fost ani la rândul unul dintre starurile rock adorate de tinerii din întreaga lume. Dar în loc să aprecieze respectul și dragostea fanilor, Axl a început să aibă un comportament de divă, provocând o mulțime de incidente neplăcute, pe care fanii săi le-au taxat rapid. După destrămarea trupei, cântărețul a intrat treptat într-un con de umbră. Nu doar că a devenit un artist aproape necunoscut pentru noua generație, dar Axl nu pare să-și mai dea interesul nici pentru aspectul său fizic.

Meg Ryan

Deși a fost ani la rândul una dintre cele mai apreciate și iubite actrițe, Meg Ryan a intrat treptat într-un con de umbră. Nu se știe exact de ce vedeta nu a mai primit roluri importante, dar unul dintre motive ar putea fi operațiile estetice nereușite care i-au afectat serios chipul. Meg și-a mărit buzele și și-a modificat trăsăturile feței, devenind dificil de recunoscut.

Lara Flynn Boyle

Dacă ai fi întrebat pe cineva în anii '90 care este cea mai frumoasă actriță de la Hollywood, probabil că răspunsul ar fi fost Lara Flynn Boyle. Dar la fel ca și Meg Ryan, protagonista serialului de succes "Twin Peaks" a căzut în capcana operațiilor estetice. Lara și-a transformat trăsăturile și a exagerat atât de mult cu procedeele estetice încât în prezent este dificil de recunoscut. 

Edward Furlong

Edward Furlong a devenit celebru în urma rolului din filmul de succes "Terminator 2: Ziua Judecății". Dar în loc să profite de șansa de a deveni un star încâ din copilărie, actorul și-a distrus cariera promițătoare din cauza consumului de droguri. Deși ar fi avut oportunitatea excelentă de a interpreta rolul de adult al personajului său din fimele recente ale seriei "Terminator", Furlong nu a primit rolul pentru că forma sa fizică lasă de dorit, dar și pentru că are numeroase probleme cu legea.

Angus T. Jones

Băiețelul simpatic din serialul de comedie "Doi bărbați și jumătate" este în prezent de nerecunoscut. Angus T. Jones, în vârstă de 24 de ani, a renunțat la actorie după ce a intrat într-o sectă religioasă. Tânărul s-a grăbit să anunțe că regretă faptul că a apărut ani la rândul în celebrul serial, îndemnându-și fanii să nu mai urmărească show-ul, pe care el l-a numit "murdar". După ce a devenit adeptul controversatei secte, Angus și-a lăsat barbă și are un aspect fizic neîngrijit.

Nick Nolte

Un actor care a fost ani la rândul imaginea masculinității, Nick Nolte este în prezent dificil de recunoscut. Dincolo de înaintarea în vârstă și schimbările evidente provocate de îmbătrânire, actorul nu mai pare deloc interesat de modul în care arată. În fotografiile recente realizate de paparazzi, Nolte pare mai degrabă un bătrân fără adăpost decât un star de cinema. În anii '90 era un actor apreciat, fiind numit cel mai atrăgător bărbat în viață de revista People în 1992. 
MAI MULT DESPRE: Hollywood, vedete, popularitate