7 vedete care își regretă tatuajele. Cele mai multe dintre ele au legătură cu vechi iubiri

17 August 2023

Știm cu toții că atunci când vine vorba de tatuaje, este destul de ușor să iei o decizie proastă.

 

O mulțime de celebrități au căzut în această capcană. Unele și-au tatuat numele iubitului lor, în timp ce altele și-au tatuat lucruri prostești care erau considerate cool la acea vreme.

Din păcate, trebuie să trăim cu consecințele deciziilor noastre, mai ales cu tatuajele care cu greu pot fi șterse sau înlocuite.

 

Iată în galeria de mai jos 7 vedete care își regretă tatuajele:




Sursă: brightside

Angelina Jolie

La începutul anilor 2000, când Angelina Jolie și fostul ei soț, Billy Bob Thornton, erau împreună, i-a dedicat un tatuaj ca semn al iubirii ei.

Tatuajul de pe umărul stâng al actriței înfățișa un dragon în stil asiatic, cu numele "Billy Bob" tatuat deasupra lui.

Cu toate acestea, după ce căsnicia lor s-a destrămat în 2003, Jolie și-a îndepărtat tatuajul și apoi a fost acoperit cu coordonatele locurilor de naștere ale copiilor ei.

Justin Bieber

Justin Bieber a făcut un tur al tatuajelor sale într-un interviu pentru GQ.

El și-a arătat unul de pe încheietura mâinii stângi, care era o ilustrare a fostei sale iubite.

După despărțirea de Selena Gomez, a încercat să estompeze fața femeii de pe mâna lui, dar lumea încă știe că tatuajul este asociat cu fosta.

Melanie Griffith

Celebrul cupplu de celebrități Melanie Griffith și Antonio Banderas au fost căsătoriți timp de 19 ani. Griffith și-a anunțat divorțul în vara lui 2014.

La aproape un an de la despărțire, semnul iubirii lor nu mai era vizibil. Actrița a folosit mai întâi machiaj pentru a ascunde numele lui Banderas, dar mai târziu, tatuajul a fost îndepărtat cu un tratament cu laser.

Adam Levine

Partea superioară a corpului lui Adam Levine este practic acoperită de tatuaje.

Într-un interviu cu Anderson Cooper, când a fost întrebat dacă regretă vreunul dintre tatuajele sale, Levine a recunoscut că îi plac majoritatea și că nu le va acoperi niciodată.

Dar există unul pe umărul drept pe care a încercat să-l corecteze înconjurându-l cu ceva. În cele din urmă, tatuajul a ajuns să arate ca o conopidă cu un soare în mijloc.

Pamela Anderson

În 1995, Pamela Anderson și-a tatuat un șir de sârmă ghimpată pe partea superioară a brațului, când a primit rolul principal în filmul "Barb Wire".

În loc să-și deseneze sârma ghimpată de pe mână în fiecare zi, a decis să și-o tatueze.

19 ani mai târziu, Anderson a decis să elimine acel tatuaj. Ea a spus că tatuajul a devenit un "spin în ochi" pe măsură ce a îmbătrânit.

Heidi Klum

Heidi Klum și-a făcut tatuajul pentru a marca cea de-a patra aniversare a nunții cu fostul ei soț, Seal, o decizie pe care a regretat-o ​​ulterior.

După divorțul lor, Klum a eliminat numelui fostului ei soț de pe interiorul brațului drept.

Ryan Reynolds

Mulți oameni ar putea să nu știe acest lucru, dar Reynolds are câteva tatuaje, care sunt mai mult decât suficiente pentru el.

Într-un interviu, el a spus: "Le urăsc pe toate". El a mai explicat: "Le-aș elimina pe toate cu laser dacă nu ar fi ore și ore de durere brutală.

Dar soția mea spune că ar trebui să le păstrez pentru a ține o evidență a alegerilor pe care le-am făcut."